modelarz2002 Napisano 5 Kwietnia 2015 Share Napisano 5 Kwietnia 2015 Witam dzisiaj wam przedstawiam mój drugi model który skleiłem czyli Audi R8 z Revella zapraszam doceniam wszystkie wasze rady Pozdrawiam Przód oceniać Pozdrawiam i oceniać i doradzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drozdek Napisano 5 Kwietnia 2015 Share Napisano 5 Kwietnia 2015 Czy mi się zdaje czy z tyłu nie ma znaczka Audi mimo iż są małe wklęsłe miejsca? Bo to ewidentnie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelarz2002 Napisano 5 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2015 tak nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 5 Kwietnia 2015 Share Napisano 5 Kwietnia 2015 Czy mi się zdaje czy zdjęcia strasznie kiepskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelarz2002 Napisano 5 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2015 sa dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 7 Kwietnia 2015 Share Napisano 7 Kwietnia 2015 sa dobre Jak na robione komórką może tak... Ale ogólnie są kiepskie , lepiej robić zwykłą tanią cyfrówką niż komórką . Weź 4 kartki białego papieru ,połącz je aby nie było widać i zrób zdjęcia porządne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelarz2002 Napisano 7 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2015 ok ale to przy na następnym będzie ok ale możecie mi to ocenić a nie mówić ze mam robić lepsze zdj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek330 Napisano 7 Kwietnia 2015 Share Napisano 7 Kwietnia 2015 Ciężko ocenić coś co strasznie słabo widać. Brakuje chyba przednich kloszy reflektorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelarz2002 Napisano 8 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2015 są postaram sie dzisiaj wgrac lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 8 Kwietnia 2015 Share Napisano 8 Kwietnia 2015 Odpowiadając na Twoje pytanie - nie, nie możemy komentować. Komentuje się to, co się widzi wyraźnie, co jest do oglądnięcia. Niestety, większość zdjęć jest prześwietlona, pokazująca coś punktowo albo niewyraźna. Model na zdjęciach wygląda jak nie pomalowany czerwonym kolorem - jakbyś położył bezbarwny na goły plastik, lub plastik wypolerował. Kwestie kalkomanii pomijam - to rzecz gustu. Pokazałeś same mankamenty modelu - nie obrobione części przednich wlotów, brakujące obwódki kloszy przednich i tylnych, do tego wspomniany brak znaczka i masakrycznie nie dopasowana tylna klapa... Zrób dobre zdjęcia na jednolitym tle to będzie można ocenić chociaż czy model był malowany. I jeszcze jedno - zdania zaczynamy od wielkiej litery, używamy kropek i przecinków dla lepszej czytelności posta. Jeżeli nie chce Ci się tego stosować, to nie dziw się, że nikt nie będzie komentować - to wyraz braku szacunku dla widza... Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 8 Kwietnia 2015 Share Napisano 8 Kwietnia 2015 Podpisuję się pod tym, co napisał Messer Macie ten sam avatar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelarz2002 Napisano 8 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2015 ej mozecie sprawdzic na galere jest drugi raz moje audi z full jakością HD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelarz2002 Napisano 8 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2015 ocenicie na nowym poście jest jakośc dobra robiłem aparatem cyfrowym na zielonym tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 8 Kwietnia 2015 Share Napisano 8 Kwietnia 2015 to można było te zdjęcia tu wstawić a nie robić drugą galerię bo po co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 8 Kwietnia 2015 Share Napisano 8 Kwietnia 2015 to można było te zdjęcia tu wstawić a nie robić drugą galerię bo po co?? Ale wtedy nie odróżnilibyśmy nowych fotek od starych Jak dla mnie to jedyną różnicę stanowi tło. Też nie umiem fotografować i fakt, że takich osób jest więcej wyjątkowo poprawia mi humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelarz2002 Napisano 8 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2015 Przeciez na nowym poście zdjecia są dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelarz2002 Napisano 8 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2015 wstawiłem mój pierwszy model porsche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 8 Kwietnia 2015 Share Napisano 8 Kwietnia 2015 Zmień, avatar jeśli możesz bo mi się czasem p@*i, że to Messer pisze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 8 Kwietnia 2015 Share Napisano 8 Kwietnia 2015 Kolego, z całym szacunkiem, ale skoro widziałeś mój awatar wcześniej, to nie kopiuj go i zmień sobie - dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelarz2002 Napisano 8 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2015 ten awatar mi się podoba nie będziesz mi rozkazywał jaki mam mieć awatar jesteś chamski Nie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 8 Kwietnia 2015 Share Napisano 8 Kwietnia 2015 Polecam jednak wrócić do szkoły i nauczyć się czym jest rozkazywanie a czym prośba... Z takim podejściem nie zagrzejesz długo miejsca na forum... i może to i lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 8 Kwietnia 2015 Super Moderator Share Napisano 8 Kwietnia 2015 modelarz2002 właśnie otrzymał bilet w jedną stronę pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi