kommar Napisano 8 Kwietnia 2015 Share Napisano 8 Kwietnia 2015 Zabawy ciąg dalszy. Postanowiłem odświeżyć swój stary model. Wykąpałem go w krecie, podoklejałem blachy, które odpadły w kąpieli ( 5 szt), pomalowałem. Zabrudzeń na gąskach jeszcze nie robię tak jak i kurzu. Czekają na dioramę. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 8 Kwietnia 2015 Share Napisano 8 Kwietnia 2015 Jak dla mnie to znakomicie się to prezentuje, chyba najładniejszy flakpanzer ze wszystkich typów Malowanie to czyste SF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Kwietnia 2015 Share Napisano 8 Kwietnia 2015 Malowanie bardzo ładne, choć może trochę za bardzo "obczaskany" jak dla mnie. A teraz zdejmij mu te paskudne (jakosciowo) kapcie i załóż porządne z Friulmodel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 10 Kwietnia 2015 Share Napisano 10 Kwietnia 2015 Widac, ze po strasznych przejsciach ten pojazd, chyba cale lata walczyl ale ja lubie tak wymeczone pojazdy, bardzo mi sie podoba, tylko ta rdza na gaskach cos tak mi nie do konca ok tak jak jest teraz, moze mogla by byc troche ciemniejsza, a moze mi tylko sie tak wydaje (wina zdjec)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kommar Napisano 10 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2015 Malowanie to rzeczywiście SF, ale cały ten koncept jest wielką niewiadomą. Nowe gąski Friulmodel już zamówiłem. Jak założę to się pochwalę. Dzięki za Wasze opinie. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriston Napisano 10 Kwietnia 2015 Share Napisano 10 Kwietnia 2015 A czym robione te kółeczka na kamo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 10 Kwietnia 2015 Share Napisano 10 Kwietnia 2015 Dobre, choć niemieckie. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kommar Napisano 8 Maja 2015 Autor Share Napisano 8 Maja 2015 Do kółeczek na kamo wykonałem szablon z odpadów blaszek Abera. Troszkę polutowałem. Pojazd cały czas czeka na skończenie, ale zająłem się czym innym. Jak skończę to dam znać ;) Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 10 Maja 2015 Share Napisano 10 Maja 2015 Bardzo fajnie wyszło. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi