makinen Napisano 9 Kwietnia 2015 Share Napisano 9 Kwietnia 2015 Skończyłem i nawet jestem zadowolony, choć model w moim odczuciu jest nudny- jako pojazd. Model z Bronco, maska wraz z przednim grillem za namową Kubisza został wklejony z M1151 Academy. Jak obiecałem- pojazd brudny, choć zdjęcia bardzo odbijają biały kolor. W naturze jest bardziej stonowany. Wzorowałem się na tym brudzie Moja mała iracka armia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Kwietnia 2015 Share Napisano 9 Kwietnia 2015 Pojazd ładny, szczególnie ze ciężko zrobić czarny model aby wyglądał atrakcyjnie. Samo zaś brudzenie faktycznie w biel popada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 9 Kwietnia 2015 Share Napisano 9 Kwietnia 2015 Piękna kolekcja, a ten czarny znakomicie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 9 Kwietnia 2015 Share Napisano 9 Kwietnia 2015 Co prawda nie gustuję w nowoczesnym sprzęcie ale ten konkretny Hummer mi się podoba. Co do brudzenia, to wystarczy spojrzeć na każde czarne nie myte od 5 miesięcy auto. Będąc posiadaczem czarnego samochodu muszę powiedzieć, że ten kolor jest najtrudniejszy w utrzymaniu czystości. A każdy najmniejszy syfek widać z daleka. Jedyne do czego bym się przyczepi to kanistry, zbyt sterylne w odniesieni do reszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 10 Kwietnia 2015 Share Napisano 10 Kwietnia 2015 Świetna kolekcja, bardzo fajnie zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 12 Kwietnia 2015 Share Napisano 12 Kwietnia 2015 super wygląda, i świetnie się prezentuje w tym czarnym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi