TankRed1070 Napisano 12 Kwietnia 2015 Share Napisano 12 Kwietnia 2015 Dla zmęczonych drugowojenną tematyką ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 12 Kwietnia 2015 Share Napisano 12 Kwietnia 2015 Super scenka model też rewelacja, zwłaszcza jak się wie z jakiego zestawu powstał, brawo. Skąd współcześni figuranci, sam szukam czegoś do zaadaptowania do czasów PRL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 13 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2015 Dzięki. Zestaw nie taki zły (ACE miewa też gorsze). Figuranci to Orion a głowa w brytolskim hełmie z Revell-a. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaltoman Napisano 13 Kwietnia 2015 Share Napisano 13 Kwietnia 2015 znakomite, gratuluje! jak robiles napis Slowiansk i skad kalkomanie? R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 13 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2015 Dzięuję. Napis "Słowiańsk" - literki wycinane ręcznie z polistyrenu 2 mm na podstawie przeskalowanego odpowiednio zdjęcia. Kalki robione na zamówienie na podstawie własnego projektu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 13 Kwietnia 2015 Share Napisano 13 Kwietnia 2015 Fajnie wyszło i jakże wymowna sena z deptaniem rosyjskiej flagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 13 Kwietnia 2015 Share Napisano 13 Kwietnia 2015 Świetna praca, trzymasz formę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 13 Kwietnia 2015 Share Napisano 13 Kwietnia 2015 Bardzo mi się podoba. Plus za tematykę, w której sam "siedzę". ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaltoman Napisano 13 Kwietnia 2015 Share Napisano 13 Kwietnia 2015 dzieki za odpowiedz! u kogo mozna zamowic kalkomanie? mozna prosic o namiar? R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 17 Kwietnia 2015 Share Napisano 17 Kwietnia 2015 Super. Bardzo mi podoba, od dłuższego czasu chodzi za mną 2S9 ale to chyba jeszcze potrwa. Nie mam zdrowia mocować się z ACE. przynajmniej na razie. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 17 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2015 Super. Bardzo mi podoba, od dłuższego czasu chodzi za mną 2S9 ale to chyba jeszcze potrwa. Nie mam zdrowia mocować się z ACE. przynajmniej na razie. Gratuluję. Nona akurat nie jest taka zła. Jeden z lepszych (łatwiejszych) ACE jakie robiłem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 24 Kwietnia 2015 Share Napisano 24 Kwietnia 2015 Bardzo ciekawy projekt, gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi