krzysiek1990rtk Napisano 15 Kwietnia 2015 Share Napisano 15 Kwietnia 2015 No więc z mojej strony możecie się spodziewać samych niemiaszków więc zaczynam telenowelę od Z-43 1:350 trumpeter. Więc na starcie to jest moja druga 1:350, pierwsza od trumpetera i zapewnie nie ostatnia od tego producenta (nie powiem co mi się śni po nocach bo mi wykupią). W porównaniu do Graf Spee 1:350 Academy detale w Z -43 to petarda Przekonacie sie o tym na fotach. Tak wygląda pudło a tak zawartość - ledwo co na biurku zmieściłem kadłub w jednej części kominy, nadbudówka, śruby, wały, łodzie itp itd pokłady nadbudówka ciąg dalszy i tabliczka artyleria - 4 takie same ramki wieże artylerii kto chce torpedą? :-D albo miną :-D taka tam przeciwlotka - nic specjalnego wyposażenie ciąg dalszy - 2 takie same ramki podstawka - nafing szpecjal więc nawet nie wyciągałem z folii to co uwielbiamy - złote blaszki :-D papierów wszystkich nie pokazuje można se goglnąć :P tylko instrukcja i to uwielbiam - kolorowa :-D z kalkami skromnie :( wystarczy tych fot bo za długi wątek będzie. W kwestii dodatków to można sobie kupić BIG EDA lub drewniany pokład od artwoxa - to drugie jakiś czas temu chodziło mi po głowie, ale jak składałem zamówienie w saharahobby na inne pierdoły to chwilowo nie mieli, więc może innym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 15 Kwietnia 2015 Share Napisano 15 Kwietnia 2015 Piękna Cholera Po co drewniany pokład, jak takowy jest tylko na pomoście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 27 Kwietnia 2015 Share Napisano 27 Kwietnia 2015 No to Ci powiem że w porównaniu z Dragonem to Bida z Nędzą Bimber pędzą Jak już gdzieś Ci pisałem, następną razą zainwestuj w Dragonowy Smart Kit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Duke Napisano 27 Kwietnia 2015 Share Napisano 27 Kwietnia 2015 "Pełnoletni" Heller też myślę wyjdzie obronną ręką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 28 Kwietnia 2015 Share Napisano 28 Kwietnia 2015 O kruca fuks, to w takim razie ten Dragonowski zestawik musi być na pełnym wypasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek1990rtk Napisano 28 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2015 Po co drewniany pokład, jak takowy jest tylko na pomoście? wiem, że jest tylko na pomoście. chciałem kupić z ciekawości, ale jak składałem zamówienie w saharahobby to chwilowo nie mieli więc nie kupiłem w końcu No to Ci powiem że w porównaniu z Dragonem to Bida z Nędzą Bimber pędzą Jak już gdzieś Ci pisałem, następną razą zainwestuj w Dragonowy Smart Kit. nadrobię BIG EDEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek1990rtk Napisano 30 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2015 aktualizacja o BIG EDA viewtopic.php?f=79&t=48896 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi