pedzelek Napisano 18 Kwietnia 2015 Share Napisano 18 Kwietnia 2015 Za reflektory na czołgu musicie mi wybaczyć. Nie wyszły. I za światło fotek. To mój pierwszy czołg. Wcześniej był Sd.Kfz.251 Pisać czy się podoba? ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 18 Kwietnia 2015 Share Napisano 18 Kwietnia 2015 Według mnie najlepiej pomalowana dwójka tamki na forum. Czekam na kolejne modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 18 Kwietnia 2015 Share Napisano 18 Kwietnia 2015 ... Pisać czy się podoba? ! ... Mnie bardzo, fotki też są ładne. Wieża się obraca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanuszF Napisano 18 Kwietnia 2015 Share Napisano 18 Kwietnia 2015 Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Kwietnia 2015 Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Podoba mi się, ale przy takim ładnym mówieniu reflektory trzeba by poprawić no i przydałoby się lepsze gąski złożyć. Reflektory rozwierć, pomaluj wewnątrz na srebrno i powoli zalewać Vallejo Still Water. Zerknij w mojej jak to wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 19 Kwietnia 2015 Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Dla mnie mint! Na reflektory zwrocilem uwage dopiero po komencie Bazylms'a no i raczej ma racje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 19 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Wieża się obraca? Tak ale bardzo sztywno. Aktualnie jest obrócona w kierunku w którym będzie na stałe. reflektory trzeba by poprawić no i przydałoby się lepsze gąski złożyć. Reflektory rozwierć, pomaluj wewnątrz na srebrno i powoli zalewać Vallejo Still Water. Reflektory robiłem tak jak napisałeś. Ale chciałem być mądrzejszy i dodałem żarówkę białą. I dlatego nie wyszło. Pomyśle nad nimi jeszcze czy zostawić czy poprawić. Gąski zostaną. Szczerze to nie che mi się już przy czołgu bawić. W głowię chodzą mi już nowe pomysły na kolejne prace. I pieniądze zbieram na kolejny model/figury/chemie/żarówki do lepszych fotografii itp.. ... wkrótce Panzer II stanie na makiecie. Tęż myślę ,że wam się spodoba. Dzięki za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 19 Kwietnia 2015 Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Jak na tak nijaki model to wyszedł Ci bardzo ładnie, podoba mi się praca z kolorem - nie jest nudny i jednolity. Uwagi już napisano ja mogę dołożyć tylko brak mocniejszego wash-u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi