danielodziem Napisano 18 Kwietnia 2015 Share Napisano 18 Kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 19 Kwietnia 2015 Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Jak dla mnie to model jest za dużo obity. Pojazdy współczesne mimo wszystko wyglądają trochę inaczej niż drugowojenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 19 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Jak dla mnie to model jest za dużo obity. Pojazdy współczesne mimo wszystko wyglądają trochę inaczej niż drugowojenne jak na pierwszy model po 20 latach przerwy . może i za dużo obity. następne będą lepsze.to był poligon modelarski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 19 Kwietnia 2015 Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Ja bym radził ci zobaczyć więcej zdjęć współczesnych pojazdów. Nie licząc tych które są używane na Ukrainie obecnie, czy są tam zniszczone to generalnie pojazdy współczesne nie wyglądają tak źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Kwietnia 2015 Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Malarsko ładnie choć fakt, trochę może za bardzo zdewastowany ale to zależy od gustu. Tutaj dowód ze takie też jeżdżą Źródło: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=211934825 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 20 Kwietnia 2015 Share Napisano 20 Kwietnia 2015 Przez chwilę myślałem ,że zdjęcie nr.3 to prawdziwy czołg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 20 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2015 Przez chwilę myślałem ,że zdjęcie nr.3 to prawdziwy czołg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 20 Kwietnia 2015 Share Napisano 20 Kwietnia 2015 A ja uważam, że poobijany, pomazany i przykurzony bez jakiejś koncepcji/myśli przewodniej. Wszystko tak robione na pałę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 21 Kwietnia 2015 Share Napisano 21 Kwietnia 2015 Niestety nie wygląda to najlepiej, pomimo chęci Autora A. Za dużo obić. Nawet biorąc pod uwagę zdjęcie M1A1 powyżej, to teza o takich obiciach jest nie do obronienia. B. Powierzchnie antypoślizgowe- niestarannie zamaskowane i słabo wykonane C. Wash....jest? D. Brudzenie bez ładu i składu Jesli to Twój modelarski poligon, to obyś " w boju" był efektowniejszy. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 21 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2015 dzieki za opinię. nastepny bedzie lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi