Truckerek93 Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 Ładna ta Honda......,Toyota?.......,Daewoo?......,a Mazda ciekawe jak wyjdzie ci te nitro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 20 Listopada 2007 Autor Share Napisano 20 Listopada 2007 ciekawe jak wyjdzie ci te nitro wszystko w swoim czasie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 20 Listopada 2007 Autor Share Napisano 20 Listopada 2007 i kolejna porcja nowych fot: czesc dokładki w podwoziu przed: i po usunieciu: usunalem boczne swiatła i zbedne linie po formie: usunieta zostala takze dolna czesc zderzaka przedniego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 No super robote wykonałeś Silnik moim zdaniem jest taki czarno biały. Mógłbyś dołożyć trochę innego koloru Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 20 Listopada 2007 Autor Share Napisano 20 Listopada 2007 No super robote wykonałeś Silnik moim zdaniem jest taki czarno biały. Mógłbyś dołożyć trochę innego koloru Powodzenia Co do silnika jest aluminowo czarny :P robie według instrukcji, nie bede dodawal poniewaz pojawia sie w komorze jeszcze kable wiec bedzie kolorowo :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 Widze że robisz maszyne do driftu D1 w jakim stylu robisz przedni zderzak?? Możesz mnie oświecić...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 20 Listopada 2007 Autor Share Napisano 20 Listopada 2007 Szczerze to nie znalazłem ciekawych zderzaków na tych mazdach wiec cos sam zaprojektuje. Pewnie będzie jeden środkowy otwór i dwa po bokach mniejsze, ale narazie nie wiem jak uformuje, zderzak musi się zgrać z resztą karoserii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 Nom nieźle Ci idzie , ale mógłbyś zrobić wash'a na silniku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 Ladnie tobie to wychodzi , bacznie bede obserwowal relacji z budowy bo robisz jeden z samochodow ktore mi sie podobaja ,a co do zderzakow poco robic 2 oddzielnie jak mozna zrobic jeden caly bodykit ?? , Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 21 Listopada 2007 Autor Share Napisano 21 Listopada 2007 a co do zderzakow poco robic 2 oddzielnie jak mozna zrobic jeden caly bodykit? alez ja robie caly body kit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 21 Listopada 2007 Autor Share Napisano 21 Listopada 2007 dzisiejsze poczynania: po wstępnym złożeniu podwozia przymiarka karoserii i felg : felgi te mają 20 cali ale są tylko do przymiarki ( te jakoś nie pasują do tego auta :/ ) - założe mu 19 cali, a wielkością z oponą są identyczne jak 20. jak widać felgi wystają więc trzeba będzie również poszerzyć nadkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 21 Listopada 2007 Share Napisano 21 Listopada 2007 Powodzena w budowie. Z ciekawością będę się przyglądał twojemu modelowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 21 Listopada 2007 Autor Share Napisano 21 Listopada 2007 wykonane przed chwila dwa tłumiki: z rurek aluminiowych o srednicy 6.35mm oraz 7.14mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 21 Listopada 2007 Share Napisano 21 Listopada 2007 alez ja robie caly body kit jak widać felgi wystają więc trzeba będzie również poszerzyć nadkola Sory ale chyba nie wiesz dokladnie na czym polega bodykit tak wiec wyjasnie Bodykit to jest porzezenie nadkoli dodanie zderzakow i progow bez zadnych szpar wszystko jest zlaczone w jedna calosc . A te 20 calowe felgi pasuja do niego tylko musisz zrobic bodykit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 21 Listopada 2007 Autor Share Napisano 21 Listopada 2007 Sory ale chyba nie wiesz dokladnie na czym polega bodykit tak wiec wyjasnie Bodykit to jest porzezenie nadkoli dodanie zderzakow i progow bez zadnych szpar wszystko jest zlaczone w jedna calosc . A te 20 calowe felgi pasuja do niego tylko musisz zrobic bodykit nie wiem czy ogladales moj poprzedni projekt nissana 350z - tam jest body kit wiec wiem co to znaczy - z reszta chyba widzisz ze nie wycialem calego zderzaka tylko dolna czesc... a co do felg to wydaja mi sie odrobine za duze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 21 Listopada 2007 Share Napisano 21 Listopada 2007 nie wiem czy ogladales moj poprzedni projekt nissana 350z - tam jest body kit wiec wiem co to znaczy - z reszta chyba widzisz ze nie wycialem calego zderzaka tylko dolna czesc... a co do felg to wydaja mi sie odrobine za duze To sie wycina caly zderzak i daje nowy z body kitem , A co do felg to sa w porzatku tylko dal bym piecio ramienne albo szprychowe bo te co sa to jak na moj gust to za durzo chromu no ale to twoj wybor ,20 calowe do niego sa wsam raz . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 21 Listopada 2007 Share Napisano 21 Listopada 2007 Ale wy marudzicie. A poważnie fele do mnie nie przemawiają chyba że je troszkę głębiej włożysz lecz nie do wew [środka] tylko do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 21 Listopada 2007 Autor Share Napisano 21 Listopada 2007 A co do felg to sa w porzatku tylko dal bym piecio ramienne albo szprychowe bo te co sa to jak na moj gust to za durzo chromu no ale to twoj wybor ,20 calowe do niego sa wsam raz . Pozdrawiam juz zamowilem felgi, 5 ramion 19 cali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 21 Listopada 2007 Share Napisano 21 Listopada 2007 Z jakiej firmy są te felgi i gdzie je dorwałeś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 21 Listopada 2007 Autor Share Napisano 21 Listopada 2007 Z jakiej firmy są te felgi i gdzie je dorwałeś???? Firmy Aoshima, a kupilem je na ebayu z Hong Kongu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 21 Listopada 2007 Share Napisano 21 Listopada 2007 Ładnie wykonałeś te tłumiki, strasznie mi się podobają Odrazu jak przyjdą fele wstaw zdjątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 25 Listopada 2007 Share Napisano 25 Listopada 2007 Koksik mam do Ciebie jedną prośbę, czy mógłbyś polecić mi jakiś fajne sportowe auto cywilne, bo widzę, żę jesteś już doświadczony w tego typu modelach. Takie z łatwym malowaniem, ponieważ byłoby to moje pierwsze auto do sklejania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 27 Listopada 2007 Autor Share Napisano 27 Listopada 2007 zastanawiam sie nad wyborem malowania. co myslicie o tym: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktak Napisano 27 Listopada 2007 Share Napisano 27 Listopada 2007 Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 27 Listopada 2007 Super Moderator Share Napisano 27 Listopada 2007 Witam. No malowanie ciekawe, dwu kolorowe. Twoja Mazda wyglądała by super w takim malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi