TomB(raider) Napisano 27 Kwietnia 2015 Share Napisano 27 Kwietnia 2015 Model niby skończyłem na Bytom, ale chciałem jeszcze coś poprawić. Poleżał sobie w pudełku, a że termin zakończenia się zbliżył, wczoraj próbowałem poprawić malowanie kół. Generalnie jestem zadowolony, bo mogę uznać, że skończyłem model. Pierwszy raz od 2007 roku. Mam nadzieję, że kolejny będzie szybciej. Model bardzo fajny, spowodował, że poszerzyłem mój stan posiadania modeli w 1:48. Niedługo pewnie pojawią się następne. :-) Fotka z Bytomia: A tu po ostatnich poprawkach: Kilka detali mojej produkcji: Dodałem pasek mocujący kanistry, pocieniłem kratkę, dodałem silniczki od wycieraczek, wyskrobałem klamki na zewnątrz i w środku, Tak się zastanawiam, czy nie powinienem zrobić mokrych kół, na razie są takie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Kwietnia 2015 Share Napisano 28 Kwietnia 2015 Podoba mi się. Co do kół to już twoja wola, tylko go nie spapraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 28 Kwietnia 2015 Share Napisano 28 Kwietnia 2015 Bardzo ładnie wykonany. No i w 1:48 Koła bym zostawił jak są. Moim zdaniem wyglądają dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 28 Kwietnia 2015 Share Napisano 28 Kwietnia 2015 Mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 29 Kwietnia 2015 Share Napisano 29 Kwietnia 2015 Bardzo ładny. Koła bym zostawił jakie są tak jam mówią wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 29 Kwietnia 2015 Share Napisano 29 Kwietnia 2015 całkiem całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 29 Kwietnia 2015 Share Napisano 29 Kwietnia 2015 Fajny jest i nie mecz go Waść więcej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 30 Kwietnia 2015 Share Napisano 30 Kwietnia 2015 Świetny model Bardzo fajnie wyszło kamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomB(raider) Napisano 3 Maja 2015 Autor Share Napisano 3 Maja 2015 Bardzo, bardzo Wam dziękuję za komentarze. Miałem nadzieję, że wyjdą mi cieńsze paski kamuflażu, ale niestety miałem zbyt dużą przerwę w malowaniu i wyszło, jak wyszło. Następnym razem będzie lepiej. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajtok Napisano 4 Maja 2015 Share Napisano 4 Maja 2015 Mi się podoba Tylko te kola jak dla mnie za bardzo obłocone w stosunku do całego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi