Marudek Napisano 11 Marca 2008 Share Napisano 11 Marca 2008 Jawkers gratuluje swietnego modelu! Wspaniale prezentuje sie w plenerze. Wlozyles w niego duzo pracy i wysilku. Zycze Ci wiecej takich modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 11 Marca 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 11 Marca 2008 Witam. Dziękuję Ci Marudek, cieszę się, że Ci się podoba. Lina skończona i zamontowana już w ramieniu dzwigu. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Podsumowywując cały etap budowy modelu, to powiem, że były momenty kiedy niewiedziałem jak wybrnąć z sytuacji. Lecz po kilkunastu minutach, a niekiedy po kilku godzinach namysłu, przymierzania jakoś się udawało rozwiązać każdy problem. Najwięcej kłopotu miałem z włożeniem wnętrza kabiny, do sklejonej i pomalowanej kasty, ale jakoś się to udało z lakkim stresem zrobić. Kolejny problem to zrównanie otwierającej się osłony silnika z kabiną, powiem że ten element dał mi nieźle w kość. Model nie należy do łatwych w budowie, w sumie jest to moje pierwsza ciężarówka i nie mogę zbyt wiele na ten temat powiedzieć. Chciałem wszystkim podziękować, załodze, udzielającym porad, komentatorom, oglądającym i uczestnikom konkursu za super zabawę, należy się wam wielkie piwo. Podczas budowy tego modelu nauczyłem się wiele rzeczy, które mogę wykorzaystać przy budowie kolejnych modeli. Mam nadzieję, że za rok w dniu 15.11.2008r. ruszy kolejny "2 Konkurs Zimowy Modelwork", w którym znowu będzie tak dużo, a nawet więcej relacji jak w obecnym konkursie. Możliwość udziału w konkursie, zapewniła mi dużo zabawy w miłym towarzystwie. Relacja budowy modelu została zakończona. Za niedługo w galerii konkursowej, zostanie założony temat ze zdjęciami modelu. Jeszcze raz wszystkim dziękuję za miłą zabawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 12 Marca 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 12 Marca 2008 Zapraszam do galerii. viewtopic.php?p=90175#90175 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi