Dumo Napisano 15 Listopada 2007 Share Napisano 15 Listopada 2007 (edytowane) Jest to model Dragona skala 1:35, zdjęcia jakościowo odbiegają od reszty uczestników ale widać że model jest świeży... Co do czwórki jest bardzo dobrze wykonana, posiada dużo blach i dodatków jak na taką cenę, ale nie jest aż tak dokładna jak myślałem.... Pare fotek: A tutaj in-box ze stronki: http://www.perthmilitarymodelling.com/reviews/vehicles/dragon/dr6301.htm Edytowane 15 Listopada 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 15 Listopada 2007 Share Napisano 15 Listopada 2007 Niezły modelik :-)). Fotki trochę "artystyczne" :-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł_ Napisano 15 Listopada 2007 Share Napisano 15 Listopada 2007 Hmm, według mnie, to są skany... Ale widzę, że wszyscy mają coś ciekawego, i tylko ja będę mało oryginalny :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 15 Listopada 2007 Autor Share Napisano 15 Listopada 2007 Tak to są skany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 15 Listopada 2007 Share Napisano 15 Listopada 2007 Składałem ten model, mój pierwszy Dragon to był... Jak już gdzieś wspominałem, ostrożnie z błotnikami, jakoś kiepsko pasują. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 15 Listopada 2007 Share Napisano 15 Listopada 2007 Ja także miałem przyjemność obcować z tym zestawem. Jest nawet gdzieś w galerii Tak jak Reggy powiedział, uwaga na błotniki. Poza tym model to sam miód. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 15 Listopada 2007 Autor Share Napisano 15 Listopada 2007 Błotniki już zrobione, małe problemy rzeczywiście były ale dałem sobie rade.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 17 Listopada 2007 Share Napisano 17 Listopada 2007 Hejka.. To Dumo może pokaż coś jak Ci się uda...... Pozdrawiam: Artur. I powodzenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 17 Listopada 2007 Autor Share Napisano 17 Listopada 2007 Możliwe że na jutro będę miał aparat i pstryknę parę fotek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 18 Listopada 2007 Share Napisano 18 Listopada 2007 No to czekam z niecierpliwością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 17 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2007 Sory za jakość zdjęć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 17 Grudnia 2007 Share Napisano 17 Grudnia 2007 Właz dowódcy raczej nie w kolorze wnętrza. A tak to jest naprawdę spoko, przymykając oko na jakość obrazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 17 Grudnia 2007 Share Napisano 17 Grudnia 2007 wyglada jak wykradzione fotki z tajnej sesji prototypu z auto swiata ... no i wyglda mi to na zdezelowany mocno sprzet ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 17 Grudnia 2007 Share Napisano 17 Grudnia 2007 Dumo - rob lepsze zdjęcia, nawet super cacko żle opakowane jest nie trudno sprzedawalne, coś widać, fajnie ale chętnie zobaczyl bym dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 17 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2007 Może jutro wyjdą dokładniejsze robione w dzień, sztuczne światło nie nadaje się na komórke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 17 Grudnia 2007 Share Napisano 17 Grudnia 2007 Zapowiada się ciekawie , ale widzę , że najważniejszy w całym modelowaniu jest porządek w miejscu pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 18 Grudnia 2007 Share Napisano 18 Grudnia 2007 Jak dla mnie to źle ustawiłeś ostrość - aparat wziął ostrość na to co masz na biórku zamiast na to co powinno nas interesować, następnym razem zdjęcia rób z nieco dalszej odległości -może model będzie mniejszy ale za to lepiej widoczny , potem można ewentualnie zdjęcia obrobić w komputerze tzn. wyostrzyć, wykadrować, zmienić rozmiar etc. do tego polecam ci program gimp -działa na tej samej zasadzie z photoshop no może z wyjatkiem kilku żeczy, a jego największą zaletą jest to że jest za darmo . Co do obróbki zdjęć to czeoś możesz dowiedzieć na pwm -jest tam kilka fajnych poradników, Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 18 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2007 Ja używam photoshopa od dłuższego czasu, niestety dzisiaj lepszych fotek nie będzie dopiero wróciłem i już jest noc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 27 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2007 Nareszcie mi się udało skołować kabel do telefonu i wrzuciłem zaległe fotki z budowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 27 Grudnia 2007 Share Napisano 27 Grudnia 2007 Dumo - na Boga połóż ten czołg na jakiejś białej kartce i tlo z drugiej zrób - bo z tego co piszesz zdjęcia będa tylko z aparatu. Biurko masz fajne a czołgu mało co widać a może wyglądać fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 27 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2007 Się robi zdjęcia finalne będą na czarnym tle robione cyfrówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonak Napisano 28 Grudnia 2007 Share Napisano 28 Grudnia 2007 Ślady po wypychaczach wypadałoby zaszpachlować... Jakoś nie przekonują mnie te szmaty we wnętrzu, ale poczekam na lepsze fotki :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 28 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2007 Ślady po wypychaczach Nie będą wydoczne po sklejeniu wieży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 28 Grudnia 2007 Share Napisano 28 Grudnia 2007 To po co malowałeś i robiłes odpryski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 28 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2007 Jak widać na załączonych obrazkach włazy są otwarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi