Daz Posted May 24, 2015 Share Posted May 24, 2015 Działko przeciwlotnicze na pojeździe w zimowej scenerii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
7urgen Posted May 24, 2015 Share Posted May 24, 2015 Rejestracja WH (Wehrmacht Heer) zolnierze w mundurach SS a pan oficer w mundurze tej samej formacji a czapka Wehrmachtu. Puszka z maska p-gaz u amunicyjnego wisi na... niczym? Poza tym pojazd mi sie podoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedzelek Posted May 24, 2015 Share Posted May 24, 2015 Pojazd świetny. Figurki już nie. A pojazd zasługuje na lepsze figurki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted May 24, 2015 Share Posted May 24, 2015 Ładnie, tylko główki figurek trochę słabe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damien77 Posted May 24, 2015 Share Posted May 24, 2015 Najwidoczniej tak to już chyba jest ,jak ktoś maluje dobrze pojazdy to juz z figsami jest gorzej i na odwrót.Pojazd mi sie bardzo podoba,poprawiłbym zacieki na osłonie działka.Figurki niestety wyszły kiepsko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafako Posted May 24, 2015 Share Posted May 24, 2015 Całość bardzo fajna. Co mi się nie podoba to zacieki chyba rdzy (jakby nie rozmyte pionowo) i brak podstawki bez której pojazd wiele traci. Na temat figurek się nie wypowiadam, bo sam ich nie robię bojąc się marnego efektu malowania. Tak czy siak Twoja praca mi się podoba. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daz Posted May 24, 2015 Author Share Posted May 24, 2015 Całość bardzo fajna. Co mi się nie podoba to zacieki chyba rdzy (jakby nie rozmyte pionowo) i brak podstawki bez której pojazd wiele traci. Na temat figurek się nie wypowiadam, bo sam ich nie robię bojąc się marnego efektu malowania. Tak czy siak Twoja praca mi się podoba. Pozdrawiam! Podstawka będzie, bo właśnie buduję mała dioramkę zimową, gdzie będzie znajdowało się kilka elementów niemieckiej pancerki w zimowej scenerii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzychuP Posted May 24, 2015 Share Posted May 24, 2015 Z uwag technicznych to mogłeś bardziej postarać się z gęsiami.Wiem że model Italeri ma z tym problemy ale da się to zrobić.Merytorycznie pojazd nie powinien być szary.Ogólnie abstra:bip:ąc od powyższych model prezentuje się nawet dobrze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gumowy01 Posted May 26, 2015 Share Posted May 26, 2015 Pojazd super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desaxe Posted May 26, 2015 Share Posted May 26, 2015 Bardzo fajnie zrobione zimowe kamo i eksploatacja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts