Daz Napisano 24 Maja 2015 Share Napisano 24 Maja 2015 Działko przeciwlotnicze na pojeździe w zimowej scenerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 24 Maja 2015 Share Napisano 24 Maja 2015 Rejestracja WH (Wehrmacht Heer) zolnierze w mundurach SS a pan oficer w mundurze tej samej formacji a czapka Wehrmachtu. Puszka z maska p-gaz u amunicyjnego wisi na... niczym? Poza tym pojazd mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 24 Maja 2015 Share Napisano 24 Maja 2015 Pojazd świetny. Figurki już nie. A pojazd zasługuje na lepsze figurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Maja 2015 Share Napisano 24 Maja 2015 Ładnie, tylko główki figurek trochę słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 24 Maja 2015 Share Napisano 24 Maja 2015 Najwidoczniej tak to już chyba jest ,jak ktoś maluje dobrze pojazdy to juz z figsami jest gorzej i na odwrót.Pojazd mi sie bardzo podoba,poprawiłbym zacieki na osłonie działka.Figurki niestety wyszły kiepsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafako Napisano 24 Maja 2015 Share Napisano 24 Maja 2015 Całość bardzo fajna. Co mi się nie podoba to zacieki chyba rdzy (jakby nie rozmyte pionowo) i brak podstawki bez której pojazd wiele traci. Na temat figurek się nie wypowiadam, bo sam ich nie robię bojąc się marnego efektu malowania. Tak czy siak Twoja praca mi się podoba. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 24 Maja 2015 Autor Share Napisano 24 Maja 2015 Całość bardzo fajna. Co mi się nie podoba to zacieki chyba rdzy (jakby nie rozmyte pionowo) i brak podstawki bez której pojazd wiele traci. Na temat figurek się nie wypowiadam, bo sam ich nie robię bojąc się marnego efektu malowania. Tak czy siak Twoja praca mi się podoba. Pozdrawiam! Podstawka będzie, bo właśnie buduję mała dioramkę zimową, gdzie będzie znajdowało się kilka elementów niemieckiej pancerki w zimowej scenerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 24 Maja 2015 Share Napisano 24 Maja 2015 Z uwag technicznych to mogłeś bardziej postarać się z gęsiami.Wiem że model Italeri ma z tym problemy ale da się to zrobić.Merytorycznie pojazd nie powinien być szary.Ogólnie abstra:bip:ąc od powyższych model prezentuje się nawet dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 26 Maja 2015 Share Napisano 26 Maja 2015 Pojazd super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 26 Maja 2015 Share Napisano 26 Maja 2015 Bardzo fajnie zrobione zimowe kamo i eksploatacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi