milczacy Napisano 24 Maja 2015 Share Napisano 24 Maja 2015 Witam, oto zawartość pudełka w/w modelu. Elementów jest niezbyt dużo, instrukcja skromna, tylko jedno oznakowanie na kalkomanii. Pokrywa pudełka Zawartość: I wypraski: x2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 27 Maja 2015 Share Napisano 27 Maja 2015 Zwróć uwagę na błąd w kalkomanii, w miejscu, gdzie na poziomych pasach przy drzwiach jest rosyjski napis Il 76, jedna literka jest odwrócona,co sprawia, że wygląda to karykaturalnie. Głównie z tego powodu zainwestowałem w kalki Authentic Decals, które zdecydowanie odradzam, bo są jak dykta, żadne płyny ich nie ruszają. Ja teraz czekam na model Zvezdy, do którego już mam kalki z pomocy humanitarnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrPilot Napisano 27 Maja 2015 Share Napisano 27 Maja 2015 Możesz mi kolego powiedzieć gdzie zakupiłeś tego Iła-76? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 28 Maja 2015 Autor Share Napisano 28 Maja 2015 Możesz mi kolego powiedzieć gdzie zakupiłeś tego Iła-76? ebay.de Zwróć uwagę na błąd w kalkomanii, w miejscu, gdzie na poziomych pasach przy drzwiach jest rosyjski napis Il 76, jedna literka jest odwrócona,co sprawia, że wygląda to karykaturalnie. Dzięki za podpowiedź. Jeszcze tego nie analizowałem, teraz - wezmę "pod lupę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 28 Maja 2015 Share Napisano 28 Maja 2015 … … jedna literka jest odwrócona' date=' …[/quote']… Jeszcze tego nie analizowałem … И versus N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 30 Maja 2015 Autor Share Napisano 30 Maja 2015 И versus N Tak, to zauważyłem ;-) Nie (z)analizowałem jak ten problem rozwiązać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi