milczacy Posted May 24, 2015 Share Posted May 24, 2015 Witam, oto zawartość pudełka w/w modelu. Elementów jest niezbyt dużo, instrukcja skromna, tylko jedno oznakowanie na kalkomanii. Pokrywa pudełka Zawartość: I wypraski: x2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
giberes Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 Zwróć uwagę na błąd w kalkomanii, w miejscu, gdzie na poziomych pasach przy drzwiach jest rosyjski napis Il 76, jedna literka jest odwrócona,co sprawia, że wygląda to karykaturalnie. Głównie z tego powodu zainwestowałem w kalki Authentic Decals, które zdecydowanie odradzam, bo są jak dykta, żadne płyny ich nie ruszają. Ja teraz czekam na model Zvezdy, do którego już mam kalki z pomocy humanitarnej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiotrPilot Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 Możesz mi kolego powiedzieć gdzie zakupiłeś tego Iła-76? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milczacy Posted May 28, 2015 Author Share Posted May 28, 2015 Możesz mi kolego powiedzieć gdzie zakupiłeś tego Iła-76? ebay.de Zwróć uwagę na błąd w kalkomanii, w miejscu, gdzie na poziomych pasach przy drzwiach jest rosyjski napis Il 76, jedna literka jest odwrócona,co sprawia, że wygląda to karykaturalnie. Dzięki za podpowiedź. Jeszcze tego nie analizowałem, teraz - wezmę "pod lupę". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kjp_a_man Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 … … jedna literka jest odwrócona' date=' …[/quote']… Jeszcze tego nie analizowałem … И versus N Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milczacy Posted May 30, 2015 Author Share Posted May 30, 2015 И versus N Tak, to zauważyłem ;-) Nie (z)analizowałem jak ten problem rozwiązać . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts