milczacy Napisano 24 Maja 2015 Napisano 24 Maja 2015 Witam, oto zawartość pudełka w/w modelu. Elementów jest niezbyt dużo, instrukcja skromna, tylko jedno oznakowanie na kalkomanii. Pokrywa pudełka Zawartość: I wypraski: x2 Cytuj
giberes Napisano 27 Maja 2015 Napisano 27 Maja 2015 Zwróć uwagę na błąd w kalkomanii, w miejscu, gdzie na poziomych pasach przy drzwiach jest rosyjski napis Il 76, jedna literka jest odwrócona,co sprawia, że wygląda to karykaturalnie. Głównie z tego powodu zainwestowałem w kalki Authentic Decals, które zdecydowanie odradzam, bo są jak dykta, żadne płyny ich nie ruszają. Ja teraz czekam na model Zvezdy, do którego już mam kalki z pomocy humanitarnej. Cytuj
PiotrPilot Napisano 27 Maja 2015 Napisano 27 Maja 2015 Możesz mi kolego powiedzieć gdzie zakupiłeś tego Iła-76? Cytuj
milczacy Napisano 28 Maja 2015 Autor Napisano 28 Maja 2015 Możesz mi kolego powiedzieć gdzie zakupiłeś tego Iła-76? ebay.de Zwróć uwagę na błąd w kalkomanii, w miejscu, gdzie na poziomych pasach przy drzwiach jest rosyjski napis Il 76, jedna literka jest odwrócona,co sprawia, że wygląda to karykaturalnie. Dzięki za podpowiedź. Jeszcze tego nie analizowałem, teraz - wezmę "pod lupę". Cytuj
kjp_a_man Napisano 28 Maja 2015 Napisano 28 Maja 2015 … … jedna literka jest odwrócona' date=' …[/quote']… Jeszcze tego nie analizowałem … И versus N Cytuj
milczacy Napisano 30 Maja 2015 Autor Napisano 30 Maja 2015 И versus N Tak, to zauważyłem ;-) Nie (z)analizowałem jak ten problem rozwiązać . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi