Lucas HS Napisano 17 Listopada 2007 Share Napisano 17 Listopada 2007 Dysza rządzi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 17 Listopada 2007 Share Napisano 17 Listopada 2007 Mam tego samego Z wielkim zainteresowaniem będę śledził twoją relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 18 Listopada 2007 Share Napisano 18 Listopada 2007 Też go mam. Ilość kalek w rzeczywistości nie odpowiada ilości w instrukcji (w instrukcji są kalki, których Mastercraft nie dodał do pudełka; ponoć można do nich napisać, żeby dosłali). Dlatego z miłą chęcią przyjrzę się relacji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 18 Listopada 2007 Share Napisano 18 Listopada 2007 Właśnie zanabyłem sobie Polskie F-16 z AeroPlasta... Od razu pobawiłem się w "Znajdź 5 różniących się szczegółów". Z moich obserwacji wynika, że to jest to samo, tylko kalki inne. A szkoda, bo nie ma JASZCZEMBIA i jest tylko jeden numer boczny do wyboru (4040). Pozdrawiam i życzę powodzenia w budowie. Będę tu zaglądał, bo może czegoś się nauczę... W końcu to mój pierwszy samolot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 18 Listopada 2007 Share Napisano 18 Listopada 2007 Robiłem ten model dla kumpla na wyjście z woja... Służył właśnie przy tych "samolotach". Podpowiem Ci, że przyda Ci się nieco szpachli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 Co Ty zrobiles z tym kokpitem?!? Wyglada, jak bys go oblal nitro jakims albo innym acetonem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktak Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 Ten kokpit to porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhol Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 Patrząc na ostatnie zdjęcia mam wrażenie, że to jakiś żart.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dark2 Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 no...trudno komentować... rozumiem że model nie jest dobry.. ale przypomina mi sie taki wątek "najgorsze filmy modelarskie" - bardzo podobny klimat.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krys Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 Kokpit to rzeczywiście wygląda na polany farbą, ale początki modelarstwa są trudne. Wydaje mi się, że wielu przy 1 malowaniu kokpitu miało podobny efekt. Tomek nie załamuj się i rób dalej nie jest w sumie jeszcze tak źle(gdyby nie ta szpachla), osłonę kokpitu możesz zawsze zrobić przyciemnianą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 20 Listopada 2007 Autor Share Napisano 20 Listopada 2007 no...trudno komentować... rozumiem że model nie jest dobry.. ale przypomina mi sie taki wątek "najgorsze filmy modelarskie" - bardzo podobny klimat.. Wcale, ze nie:) Tam to co innego a kolega wkłada dużo pracy w to co robi, a że mu nie wychodzi... to inna i najmniej wazna kwestia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrekM Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 Troche kiepsko to wygląda . Nie lepiej kupić porządny zestaw? Mi by było szkoda czasu lepić coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 Oj, no nie przesadzajcie... Dobry modelarz to i z takiego zestawu potrafi zrobic cos przyzwoitego. Ale z cala pewnoscia nie jest to dobra opcja dla poczatkujacych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 Patrząc NATO z drugiej strony, jeśli każdy musi pierwszy model "zniszczyć", to chyba lepiej, żeby był to model za kilkanaście złotych, niż kilkadziesiąt... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 Tez prawda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhol Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 A ja mam wrażenie, że Tomek sobie żartuje. Zaczął od wskazania błędów w wypraskach porównując je do planów, czyli wiedział co robi. A tak pomalowany(?) fotel i panele to nawet początkujący nie potrafi zrobić. Ja jestem początkujący i to bardzo (2 modele..), a mój pierwszy kokpit przy tym wygląda jak dzieło mistrza... :P Jeśli się mylę to najmocniej przepraszam i mogę tylko powiedzieć: ćwicz rękę do malowania, może kup w papierniczym jakieś kolorowanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 A ja mam wrażenie, że Tomek sobie żartuje. Zaczął od wskazania błędów w wypraskach porównując je do planów, czyli wiedział co robi. A tak pomalowany(?) fotel i panele to nawet początkujący nie potrafi zrobić. Ja jestem początkujący i to bardzo (2 modele..), a mój pierwszy kokpit przy tym wygląda jak dzieło mistrza... :P Jeśli się mylę to najmocniej przepraszam i mogę tylko powiedzieć: ćwicz rękę do malowania, może kup w papierniczym jakieś kolorowanki. Ja mam takie same zdanie To pewnie podpucha jest A Tomek siedzi i ryczy ze śmiechu. Poza tym fotele w zestawie są dwa, a Tomek pokazał ten tylni... Robi wersję C, czyli że z jednym fotelem, a z drugim sobie zrobił żarta EDIT: A ta szpachla, to nie są czasem jakieś pastele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi