madeira Napisano 25 Czerwca 2015 Share Napisano 25 Czerwca 2015 Jadę sobie na pomiary do podkrakowskiej miejscowości, a tu na stacji benzynowej, na lawetach stoją sobie takie autka: Ciekawe gdzie jechali? MRAP-y wyglądały jak nowe -tzn czyste i niepoobijane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 25 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2015 To by miało sens: http://technowinki.onet.pl/militaria/polskie-wojska-specjalne-otrzymaly-od-amerykanow-45-pojazdow-opancerzonych-m-atv/t57xt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 25 Czerwca 2015 Share Napisano 25 Czerwca 2015 W środę 3 czerwca jechałem autostradą z Krakowa do Wrocka i na drugim pasie minąłem kilkanaście pojazdów użytkowanych przez US Army, przeważnie firmy Oshkosh: ciężarówki 4-osiowe (w tym cysterny), 3-osiowe, 2-osiowe i kilka Humvee. Pytanie jest takie: skąd teraz brać kasę na serwis tego podarunku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 26 Czerwca 2015 Share Napisano 26 Czerwca 2015 W środę 3 czerwca jechałem autostradą z Krakowa do Wrocka i na drugim pasie minąłem kilkanaście pojazdów użytkowanych przez US Army, przeważnie firmy Oshkosh: ciężarówki 4-osiowe (w tym cysterny), 3-osiowe, 2-osiowe i kilka Humvee.Pytanie jest takie: skąd teraz brać kasę na serwis tego podarunku? Pytanie czy to podarek a nie właśnie US Army, o ile te M-ATV są nam podarowane, to o innym sprzęcie nie słyszałem. W Elblągu pod 16 Batalionem Dowodzenia swojego czasu również widziałem sporą kolumnę pojazdów z USA, w składzie podobnym do tego który widziałeś na autostradzie. Chyba ze Twoje pytanie dotyczyło samych M-ATV to cofam moją wypowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 26 Czerwca 2015 Share Napisano 26 Czerwca 2015 Mikołaj dopiero w grudniu. To ich sprzęt, a nie prezenty. Nie ma wiec problemu z servisem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi