7_7_7 Napisano 28 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2015 Szczerze mowiąc to z "oryginalem" trochę mi przeszlo. W sensie jak obejrzałem pare zdjęć gotowych modeli ... No jakość i uproszczenia są porażające. Najchetniej machnąłbym RC tak z 1:48 Będe zbierać materiały, szukać planów ... Dobry Bóg zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 28 Czerwca 2015 Share Napisano 28 Czerwca 2015 I proszę.... Po 30-tu latach człowiek dowiedział się co w dzieciństwie sklejał: HMS Ashanti, HMS Undine, HMS Torquay, HMS Hero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 29 Czerwca 2015 Share Napisano 29 Czerwca 2015 Ja pamiętam, że w latach 80-ych z tejże samej CSH, dostałem od kogoś w prezencie duży model Potiomkina i jakiś mały niszczyciel (chyba Błyskawicę). Potiomkin wybuchł później dosyć spektakularnie na stawie, wypchany korkami (niektórzy zapewne pamiętają co to było) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7_7_7 Napisano 29 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2015 Wierz mi byl to częsty los Potiomkinów ... Jak to przeczytalem, to sprawdziłem czy nie jestes ode mnie z Katowic. Aż tak jest mi znany ten scenariusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 29 Czerwca 2015 Share Napisano 29 Czerwca 2015 E tam Potiomkin ja zatopiłem na stawie " Vittorio Veneto " z "Małego Modelarza" elaborujac go nie tylko wkładami z korków, ale i spłonką górniczą ( brat znajomego ze szkoły był strzałowym na kopalni ).To cud że nam wtedy łap nie pourywało .Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7_7_7 Napisano 29 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2015 Swoją drogą to Ciekawe ile takich modeli spoczeło na dnie ??? Nie mylić z osiągneło dno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 29 Czerwca 2015 Share Napisano 29 Czerwca 2015 Może by założyć odrębny temat w placu zabaw Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi