paffko Napisano 18 Listopada 2007 Share Napisano 18 Listopada 2007 W odpowiednim wątku pytałem się o możliwość startowania w tym konkursie z modelem, którego stan jest widoczny na poniższych zdjęciach (części wycięte z ramek). Nikt nie zgłaszał sprzeciwów więc oto i on: JACCS Accord - torowa wersja Hondy Accord, biorąca udział w wyścigach z serii JTCC Zgodnie z regulaminem In-Box: Przepraszam za jakość fotek, muszę coś pokombinować z ustawieniami aparatu i myśle że już fotki z budowy będą si Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 18 Listopada 2007 Super Moderator Share Napisano 18 Listopada 2007 Witam. Ta Honda ma groźny wygląd. Z miłą chęcią będę śledził twoją relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktak Napisano 18 Listopada 2007 Share Napisano 18 Listopada 2007 W konkursie wystartuje z identycznym modelem Ale nie teraz z powodów zdrowotnych.... Będę się pilnie przyglądał relacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 18 Listopada 2007 Share Napisano 18 Listopada 2007 Ciekawy projekcik. Swojego czasu planowałem zrobić ten model, ale sobie na razie odpuściłem. Z przyjemnością będę śledził relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 18 Listopada 2007 Autor Share Napisano 18 Listopada 2007 Model sam w sobie jest dość prosty, niemniej jednak ułożenie tych kalek to będzie jak przejście przez Grand Canyon Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 18 Listopada 2007 Share Napisano 18 Listopada 2007 no myslalem o tej hondzie ale zobaczymy jak wyglada skonczona :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 Paffko a nie lepiej na jej bazie zrobić jakiś JDM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 Mimo, że jestem "samolociarzem" będę się przyglądał i kibicował gdyż na codzień jeżdżę taką Hondą Oczywiście "cywilną" Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dark2 Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 Akordeonik troszkę już zabytkowy - ale tym bardziej ciekawy, a że mam duży sentyment do "H" - będę stałym kibicem. Miłego modelowania Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 Jak byś potrzebował jakiś nietypowych informacji na temat takich pojazdów daj znać. Co do wersji wyścigowej jest to ta sama wersja co ściagajac się w latach 96-99 w klasioach WTCC i TOCA. Będe śledził tą relacje ponieważ miałem do czynienia z cywilnymi Hondami i zaraziły mnie mocno swoją motoryzacyjnym rozwojem aż do tej pory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 20 Listopada 2007 Autor Share Napisano 20 Listopada 2007 Dzięki chłopaki za zainteresowanie relacją. Jutro już pierwsze fotki z budowy Paffko a nie lepiej na jej bazie zrobić jakiś JDM? Myślałem nad tym, żeby na bazie tego modelu zrobić wersję street w kolorystyce krwistej czerwieni z czarnymi lub białymi błyszczącymi felgami. Model jest jeszcze stosunkowo łatwo osiągalny, więc jak skończe ten to może pokuszę się właśnie o wersję drogową Jak byś potrzebował jakiś nietypowych informacji na temat takich pojazdów daj znać. Co do wersji wyścigowej jest to ta sama wersja co ściagajac się w latach 96-99 w klasioach WTCC i TOCA. Jeżeli miałbyś jakieś fotki tego auta w realu, to bym się bardzo szeroko do Ciebie o nie uśmiechnął. Generalnie model w zamyśle miał być prosto z pudła, ale myślę, że może jakieś samoróbki można by przy nim zrobić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 24 Listopada 2007 Autor Share Napisano 24 Listopada 2007 Niezbyt wiele, ale zawsze do przodu Ostatnie pare dni skupiłem się na tym żeby każdą część doprowadzić do stanu użyteczności Za malowanie wziąłem się dopiero wczoraj: podwozie pomalowane białym półmatem, docelowo ma być pryśnięty białym matem. i pare mniejszych rzeczy fukniętych czarnym półmatem (elementy zawieszenia, płyta pod silnik, elementy wnetrza): Do niektórych części jak i do podwozia, gdzie niegdzie, poprzyczepiały się jakies małe farfocle. Wszystkie bedą usunięte przed kolejnym malowaniem Zapraszam do oglądania, komentowania i krytyki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 24 Listopada 2007 Share Napisano 24 Listopada 2007 podwozie pomalowane białym półmatem, docelowo ma być pryśnięty białym matem. ... a nie wystarczyło by gdybyś prysnął samym bezbarwnym matowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 24 Listopada 2007 Autor Share Napisano 24 Listopada 2007 ... a nie wystarczyło by gdybyś prysnął samym bezbarwnym matowym A revell albo jakiś inny producent emalii ma w swojej ofercie bezbarwny matowy?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 24 Listopada 2007 Super Moderator Share Napisano 24 Listopada 2007 A pewnie że ma na przykład Model Master Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 24 Listopada 2007 Autor Share Napisano 24 Listopada 2007 Dzięki Jawkers W takim razie w poniedziałek będzie spacer do modelarskiego Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi