Tomek Mroczkowski Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 (edited) Ostatni żuczek z moich dotychczasowych prac związanych z dokańczaniem tego co zaczęte. Model ICM'u URAL-375A z budą dowódczą zwaną KUNG, w skali 1:72. Sam model baaardzo przyjemny, fajnie się składa, obróbki nie ma dużo. Do tego stopnia się fajnie składał, że będę szukać BM-21 tej firmy. Malowanie bez jakiejś historii, ot dałem zielony jaki pod ręką miałem. Trochę przykurzony, aczkolwiek jak zawsze na żywo wygląda lepiej Cóż mogę dodać, no pewnie tragedia itp. Oczywiście malowany pędzlem (Pactra A33), wash jaki jest widać (a czasami nie). Szybki zakurzyły się niestety jakimś cudem od środka i przypadkowo na jednych drzwiach widać plamkę po kleju. Masz z tyłu to zupełnie już Sci-fi. Wersja z wycieraczkami dla sado-maso Zdjęcia (wyszło słońce, ale z nim czy bez nie umiem zdjęć robić i ewidentna wina sprzętu ) Kto znajdzie czego nie wkleiłem ma piwo (paczkę żelków) a i wybaczcie za lewitujące koła, raz - tylne zawieszenie się ruszało a nie chciałem go już obmacywać, dwa - krzywo brystol jest bo warunku miałem iście polowe. Edited July 9, 2015 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kret69 Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 Świetny! Przykurzałeś pigmentami? Czemu wersja z wycieraczkami jest SM? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Mroczkowski Posted July 9, 2015 Author Share Posted July 9, 2015 Świetny! Przykurzałeś pigmentami? Czemu wersja z wycieraczkami jest SM? ;) Pastelami suchymi Bo trzeba je zrobić samemu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 Kto znajdzie czego nie wkleiłem ma piwo (paczkę żelków)Brak zdaje się szyb w budzie, nie?Wersja z wycieraczkami dla sado-maso Oto jestem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Mroczkowski Posted July 9, 2015 Author Share Posted July 9, 2015 Z przymrużeniem oka te wycieraczki, z czasem je dorobię (albo i nie) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gumowy01 Posted July 10, 2015 Share Posted July 10, 2015 Całkiem sympatyczna, koła są zestawowe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal_G Posted July 10, 2015 Share Posted July 10, 2015 Całkiem fajny. Robiłem takiego parę lat temu, BM-21 zresztą też (fotki są na nPWM). Ja bym tylko dodał wytarcia stopni. No i jakieś oznaczenia (coś na drzwi, może numery rejestracyjne) - bo jakoś tak "bezpańsko" wygląda trochę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondibakugan Posted July 10, 2015 Share Posted July 10, 2015 Ja bym trochę rurę wydechową przeleciał czarnym suchym pędzlem.Reszta to wielkie OK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts