Tomek Mroczkowski Napisano 9 Lipca 2015 Share Napisano 9 Lipca 2015 (edytowane) Ostatni żuczek z moich dotychczasowych prac związanych z dokańczaniem tego co zaczęte. Model ICM'u URAL-375A z budą dowódczą zwaną KUNG, w skali 1:72. Sam model baaardzo przyjemny, fajnie się składa, obróbki nie ma dużo. Do tego stopnia się fajnie składał, że będę szukać BM-21 tej firmy. Malowanie bez jakiejś historii, ot dałem zielony jaki pod ręką miałem. Trochę przykurzony, aczkolwiek jak zawsze na żywo wygląda lepiej Cóż mogę dodać, no pewnie tragedia itp. Oczywiście malowany pędzlem (Pactra A33), wash jaki jest widać (a czasami nie). Szybki zakurzyły się niestety jakimś cudem od środka i przypadkowo na jednych drzwiach widać plamkę po kleju. Masz z tyłu to zupełnie już Sci-fi. Wersja z wycieraczkami dla sado-maso Zdjęcia (wyszło słońce, ale z nim czy bez nie umiem zdjęć robić i ewidentna wina sprzętu ) Kto znajdzie czego nie wkleiłem ma piwo (paczkę żelków) a i wybaczcie za lewitujące koła, raz - tylne zawieszenie się ruszało a nie chciałem go już obmacywać, dwa - krzywo brystol jest bo warunku miałem iście polowe. Edytowane 9 Lipca 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 9 Lipca 2015 Share Napisano 9 Lipca 2015 Świetny! Przykurzałeś pigmentami? Czemu wersja z wycieraczkami jest SM? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 9 Lipca 2015 Autor Share Napisano 9 Lipca 2015 Świetny! Przykurzałeś pigmentami? Czemu wersja z wycieraczkami jest SM? ;) Pastelami suchymi Bo trzeba je zrobić samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 9 Lipca 2015 Share Napisano 9 Lipca 2015 Kto znajdzie czego nie wkleiłem ma piwo (paczkę żelków)Brak zdaje się szyb w budzie, nie?Wersja z wycieraczkami dla sado-maso Oto jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 9 Lipca 2015 Autor Share Napisano 9 Lipca 2015 Z przymrużeniem oka te wycieraczki, z czasem je dorobię (albo i nie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 10 Lipca 2015 Share Napisano 10 Lipca 2015 Całkiem sympatyczna, koła są zestawowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 10 Lipca 2015 Share Napisano 10 Lipca 2015 Całkiem fajny. Robiłem takiego parę lat temu, BM-21 zresztą też (fotki są na nPWM). Ja bym tylko dodał wytarcia stopni. No i jakieś oznaczenia (coś na drzwi, może numery rejestracyjne) - bo jakoś tak "bezpańsko" wygląda trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondibakugan Napisano 10 Lipca 2015 Share Napisano 10 Lipca 2015 Ja bym trochę rurę wydechową przeleciał czarnym suchym pędzlem.Reszta to wielkie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi