MrBat Napisano 25 Lipca 2015 Share Napisano 25 Lipca 2015 Witam, ponieważ nadal mam bardzo ograniczony dostęp do warsztatu, to sobie dalej sklejam mało ambitne modele. Tym razem odnowiłem stary model Italeri (nie mam zdjęć "przed", ale łatwo sobie wyobrazić jak wygląda model pomalowany pędzlami przez początkującego modelarza). created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash Napisano 25 Lipca 2015 Share Napisano 25 Lipca 2015 Trochę wygląda jak siedemdwójka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 25 Lipca 2015 Share Napisano 25 Lipca 2015 zrób coś z tymi reflektorami bo są koszmarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 26 Lipca 2015 Share Napisano 26 Lipca 2015 Malowanie miłe dla oka. Pełna zgoda z M.A.V. w temacie reflektorów. Mnie się kojarzy jakby były zrobione z plasteliny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 26 Lipca 2015 Autor Share Napisano 26 Lipca 2015 Dziękuję za komentarze. Poniżej jeszcze zdjęcie oryginału: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 2 Sierpnia 2015 Share Napisano 2 Sierpnia 2015 Przykuż troszkę tablice rejestracyjne bo odstają od całości..No i reflektory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 3 Sierpnia 2015 Share Napisano 3 Sierpnia 2015 Projekt dość prosty,a efektowny. Teraz tylko przydałaby się do niego jakaś mała podstawka z drzewkiem. W obecnym stanie, bez tła prezentuje się trochę goło, podobnie jak kierowca Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi