xmald Posted July 26, 2015 Share Posted July 26, 2015 Czołem! Dobrnąłem szczęśliwie do galerii. Warsztat był tutaj: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=86&t=49593 Dodałem jakieś pierdoły w kabinie, Vickersy Parta, śmigło strugane. Marzenie z czasów dzieciństwa o posiadaniu w kolekcji modelu Camela można uznać za spełnione ;o) Mam nadzieję jeszcze jakiegoś sobie jeszcze w przyszłości skleić. Mój model ma babole, których jestem świadom... Moje pampry się tak ucieszyły, że skończyłem jakiś model po długiej przerwie, że stwierdziły potrzebę zrobienia sobie z nim zdjęć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławekb Posted July 27, 2015 Share Posted July 27, 2015 PRZEPIĘKNY MODEL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornik_69 Posted July 28, 2015 Share Posted July 28, 2015 Wspaniała robota. Szczególnie faktura drewna na śmigle prezentuje się świetnie. Gratuluję i pozdrawiam! Kornik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEM Posted July 28, 2015 Share Posted July 28, 2015 Gratuluję. Bardzo udany model. Śmigło faktycznie bardzo ładnie się prezentuje. Jak je malowałeś? Poszczególne warstwy drewna maskowałeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmald Posted July 28, 2015 Author Share Posted July 28, 2015 Dzięki Panowie - cieszę się, że się podoba Śmigło jest wystrugane z klejonych warstw cienkiego forniru - zabejcowane i polakierowane ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornik_69 Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Dzięki Panowie - cieszę się, że się podoba Śmigło jest wystrugane z klejonych warstw cienkiego forniru - zabejcowane i polakierowane ;) Normalnie stolarz nie modelarz Jeszcze raz gratulacje! Pozdrawiam Kornik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripper1 Posted August 2, 2015 Share Posted August 2, 2015 kolejny "szmatopłat" świetnie wykonany model - fajnie że wraca moda na modele tych wspaniałych samolotów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts