xmald Napisano 26 Lipca 2015 Share Napisano 26 Lipca 2015 Czołem! Dobrnąłem szczęśliwie do galerii. Warsztat był tutaj: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=86&t=49593 Dodałem jakieś pierdoły w kabinie, Vickersy Parta, śmigło strugane. Marzenie z czasów dzieciństwa o posiadaniu w kolekcji modelu Camela można uznać za spełnione ;o) Mam nadzieję jeszcze jakiegoś sobie jeszcze w przyszłości skleić. Mój model ma babole, których jestem świadom... Moje pampry się tak ucieszyły, że skończyłem jakiś model po długiej przerwie, że stwierdziły potrzebę zrobienia sobie z nim zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 27 Lipca 2015 Share Napisano 27 Lipca 2015 PRZEPIĘKNY MODEL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 28 Lipca 2015 Share Napisano 28 Lipca 2015 Wspaniała robota. Szczególnie faktura drewna na śmigle prezentuje się świetnie. Gratuluję i pozdrawiam! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 28 Lipca 2015 Share Napisano 28 Lipca 2015 Gratuluję. Bardzo udany model. Śmigło faktycznie bardzo ładnie się prezentuje. Jak je malowałeś? Poszczególne warstwy drewna maskowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 28 Lipca 2015 Autor Share Napisano 28 Lipca 2015 Dzięki Panowie - cieszę się, że się podoba Śmigło jest wystrugane z klejonych warstw cienkiego forniru - zabejcowane i polakierowane ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 29 Lipca 2015 Share Napisano 29 Lipca 2015 Dzięki Panowie - cieszę się, że się podoba Śmigło jest wystrugane z klejonych warstw cienkiego forniru - zabejcowane i polakierowane ;) Normalnie stolarz nie modelarz Jeszcze raz gratulacje! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripper1 Napisano 2 Sierpnia 2015 Share Napisano 2 Sierpnia 2015 kolejny "szmatopłat" świetnie wykonany model - fajnie że wraca moda na modele tych wspaniałych samolotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi