Daz Napisano 1 Sierpnia 2015 Share Napisano 1 Sierpnia 2015 Witam. Tym razem coś nowszego niż WW2, czyli M1127 Stryker od Trumpera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 1 Sierpnia 2015 Share Napisano 1 Sierpnia 2015 Jako model bardzo mi się podoba, choć merytorycznie nie jestem w stanie nic powiedzieć o tym pojeździe . Może tylko na przedostatnim zdjęciu widać chyba szwy na wyrzutnikach granatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Sierpnia 2015 Share Napisano 1 Sierpnia 2015 Bardzo fajnie wygląda. Mnie czeka jeszcze sporo walki z tym modelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Sierpnia 2015 Share Napisano 2 Sierpnia 2015 Ogólnie kodem robi pozytywne wrażenie, choć specem od merytoryki nie jestem. Natomiast w niektórych miejscach kiepsko wyglądają te żółte pasy mocujące (taśma). Są po prostu przyklejone. Tak to chyba nie powinno być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 2 Sierpnia 2015 Super Moderator Share Napisano 2 Sierpnia 2015 No właśnie... Model cacy, ale pasy - buuuu :-) Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 2 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2015 Z tymi pasami macie rację, też nie jestem co do nich przekonany, dałem je tylko dla tego że były w zestawie, bo szczerze mówiąc to trochę wyglądają jak cienkie paski wycięte z taśmy do osłaniania, a są strasznie sztywne i nie chcą się układać płynnie na modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 2 Sierpnia 2015 Super Moderator Share Napisano 2 Sierpnia 2015 Hmmm... jeśli mogę coś poradzić - to ja użyłem na swoim BTR pasów z cienkiej taśmy paskującej (TUTAJ LINK). Taśma była pomalowana na jasny piaskowy krem a potem solidnie weatherowana washami. Następnie zrobiłem zapinki wg. tego tutoriala. A efekt na pojeździe wygląda tak: A tutaj już po malowaniu, washowaniu i oczywiście pigmentach - które nadadzą lekko porowatą powłokę Mam nadzieję, że pomoże to troszkę. pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 7 Sierpnia 2015 Share Napisano 7 Sierpnia 2015 Super zrobiony Stryker. Refflect - dzięki za podrzucenie sposobu na paski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 9 Sierpnia 2015 Share Napisano 9 Sierpnia 2015 Te pasy to są psu na budę, bo w rzeczywistości to wszystkie manele by powypadały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 10 Sierpnia 2015 Share Napisano 10 Sierpnia 2015 Kawał dobrej roboty IMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi