Nużek Napisano 15 Sierpnia 2015 Share Napisano 15 Sierpnia 2015 RAV pękłem ze śmiechu jak przeczytałem powiedzonko haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frosta Napisano 30 Maja 2016 Share Napisano 30 Maja 2016 coś pięknego ... brawo TY :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 30 Maja 2016 Autor Share Napisano 30 Maja 2016 Miło że ktoś odkopał, faktycznie ładne zdjęcia mi wyszły. Dzięki za miłe słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frosta Napisano 30 Maja 2016 Share Napisano 30 Maja 2016 Solo, mlody narybek zajmuje sie glownie kopaniem po forum :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 31 Maja 2016 Share Napisano 31 Maja 2016 A jednak dobrze pamiętałem że widziałem na forum gdzieś ten model tylko nie mogłem sobie przypomnieć kto był ojcem. Faktycznie spis galerii się przyda. Fajnie wyglądałyby wspólne fotki 72 i 32. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 18 Września 2016 Share Napisano 18 Września 2016 Kurcze mega wygląda ten Hornet coś pięknego wiem do kogo się zgłosić o porady jak będę robił swojego academy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 18 Września 2016 Autor Share Napisano 18 Września 2016 Dzięki za te słowa, akurat Hornet to chyba jedyny model, który uważam (zupełnie szczerze, bez fałszywej skromności) że w miarę mi wyszedł, choć też bardzo nie do końca. Brakuje dobrego brudzenia na nosie, zwaliłem dysze silników. No ale może następny będzie lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi