Erni Napisano 7 Sierpnia 2015 Share Napisano 7 Sierpnia 2015 Witajcie,dawno mnie tu nie było ,ale cały czas coś robię. Chciałem się pochwalić jednym z ostatnich moich modeli a mianowicie Spitfire Mk I z nowego Airfixa. Model wzbogacony pasami Eduarda i tablica Yahu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 18 Sierpnia 2015 Share Napisano 18 Sierpnia 2015 Model schludnie wykonany, ale bez specjalnej rewelacji. Ot taki ładny Spit na półkę. Podobnie jak w Raidenie, trochę zbyt symetryczne i podobne do siebie zacieki. Reszta ok. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sdk_uk Napisano 19 Sierpnia 2015 Share Napisano 19 Sierpnia 2015 Mi się podoba fajnie wyszedł. Starannie i czysto sklejony ślady zużycia delikatne . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Under B Napisano 19 Sierpnia 2015 Share Napisano 19 Sierpnia 2015 Jak Wy to robicie, że tak świetnie są położone te kalki? Czymś je zmiękczacie? Jeśli tak, to w jaki sposób? Super robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 19 Sierpnia 2015 Share Napisano 19 Sierpnia 2015 http://spitfiresite.com/2010/04/spitfire-masts-and-aerials.html Maszt z poprzeczką. Drut anteny od kadłuba do szczytu poprzeczki i potem do zaczepu na sterze kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 19 Sierpnia 2015 Share Napisano 19 Sierpnia 2015 Może i schematycznie, ale całkiem przyzwoicie. Kolejny Spitfajer cieszy. (...)Maszt z poprzeczką. Drut anteny od kadłuba do szczytu poprzeczki i potem do zaczepu na sterze kierunku. 1.Pytałeś czy możesz wyliczać błędy?2.To jakaś nowa forma modelarstwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 19 Sierpnia 2015 Share Napisano 19 Sierpnia 2015 letalin, nie bombarduj mnie proszę swoimi PW, bo w żadną korespondencję z Tobą wchodzić nie zamierzam. To co napisałem nie jest ani obraźliwe ani niestosowne, a forum i wątek jest jak najbardziej odpowiednim kanałem komunikacji. (...)Proponuję nie zaśmiecać cudzego wątku takimi pytaniami, których nikt raczej nie rozumie, a które zadane na PW tracą też swój sens. Trochę umiaru życzę i zdrowia. Pytanie jest bardzo proste, nie wiem czemu określasz się jako nikt i nie wiem też co tu jest do rozumienia. Ale jeśli czujesz potrzebę to wyjaśnię. Ponieważ w innym wątku postanowiłeś się zapytać przed wyliczeniem błędów - co dobrze skądinąd o Tobie świadczy - zaciekawiło mnie dlaczego nie zapytałeś się w tym konkretnym przypadku? No i ciekawi mnie też o co chodzi z tym Twoim wyliczaniem błędów? To jakaś nowa forma hobby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 19 Sierpnia 2015 Share Napisano 19 Sierpnia 2015 Nie zaśmiecaj wątku, masz problem to zapraszam na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 20 Sierpnia 2015 Share Napisano 20 Sierpnia 2015 Nie zaśmiecaj wątku Skoro już zaczałeś zaśmiecanie to ja tylko kontynuuję. Czekam z niecierpliowścią aż zaczniesz model w projekcie grupowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 22 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2015 letalin -też jestem ciekaw Twego wpisu o lince anteny. Wyskoczyłeś na mnie jak bym nie wiem jaki błąd popełnił, a ja se tylko model skleiłem chciałem się pochwalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi