krosto Napisano 11 Sierpnia 2015 Share Napisano 11 Sierpnia 2015 Witam, To był prezent urodzinowy od żony, był bo aktualnie jest prezentem o tym samym charakterze ale ode mnie. Przekwalifikowanie prezentu zajęło mi ok 1,5 miesiąca i pozostaje dokupić tylko jakąś gablotkę. Miało być: z pudła, czysto, bez brudzenia i na czarno, więc musiałem sprostać oczekiwaniom i nauczyć się kłaść połysk. Trochę się przełamałem i dodałem drewnianą podłogę na tył, zrobioną i patyczków po lodach.. pozdrawiam D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arte2_62 Napisano 14 Sierpnia 2015 Share Napisano 14 Sierpnia 2015 Jest świetny! Gratuluję. ps. Ale co on ma na dachu?;) Pozdrawiam Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 14 Sierpnia 2015 Share Napisano 14 Sierpnia 2015 CUDOWNY Aż mi przyszła ochota coś takiego zrobić. Ps: a warsztat był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krosto Napisano 22 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2015 Dzięki za dobry odbiór Warsztatu nie było, bo ta robótka była tak na boku, gdyż preferuje latadła:) Na dachu jest starszy, mniejszy braciszek w wersji trupiarki w skali 1:48. No to wracam 2 piętra do góry, do samolocików pozdrawiam K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 22 Sierpnia 2015 Share Napisano 22 Sierpnia 2015 Piękny modelik. Miejsce dla teściowej osobno, na świeżym powietrzu:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 23 Sierpnia 2015 Share Napisano 23 Sierpnia 2015 Piękny Fordzik tylko grube ziarno na złotym metalizerze, trochę razi. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 31 Sierpnia 2015 Share Napisano 31 Sierpnia 2015 niesamowity ten fordzik. Taki bardziej samobieżny powóz niż samochód ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gisbern44 Napisano 31 Sierpnia 2015 Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Oba fordziki świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi