taltos1 Napisano 21 Sierpnia 2015 Share Napisano 21 Sierpnia 2015 Witam, przedstawiam moje najnowsze dzieło - "Magda-Pudel" Panther Ausf G, Dragon 1/72 Stary model panterki przemalowałem, dałem kalki Toro Model i tym sposobem powstała moja wizja powstańczej pantery. Zapraszam do oglądania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 21 Sierpnia 2015 Share Napisano 21 Sierpnia 2015 śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 21 Sierpnia 2015 Share Napisano 21 Sierpnia 2015 No proszę nawet zestaw prosto pudełkowy prezentuje się przyzwoicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 21 Sierpnia 2015 Share Napisano 21 Sierpnia 2015 Dobrze maskuje się na desce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 22 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2015 Podziękował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Sierpnia 2015 Share Napisano 22 Sierpnia 2015 Ładnie wygląda. Dobrze maskuje się na desce.W końcu taka jest istota kamo, he, he. A na przyszłość - daj lepiej białe tło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 22 Sierpnia 2015 Share Napisano 22 Sierpnia 2015 Cieszę się, że postanowiłeś wykonać model Magdy, chociaż merytorycznie trochę mu brakuje do pełnej poprawności. Model jest nie najgorzej wykonany, ale niestety wash stanowczo za bardzo zdominował powierzchnię lakierniczą. Szczególnie drażni to oko w okolicy kół. Mogłeś pomyśleć o lekkim rozjaśnieniu sylwetki sduchymi pigmentami w kolorze jasnego pyłu, który był wszechobecny podczas walk w Warszawie i trochę zniwelowałby efekt jaki stworzył wash. Jako, że czołg zdobyty przez Powstańców był maszyną świeżo po remoncie, te dość mocno pokryte rdzą ogniwka gąsienic również niezbyt dobrze się prezentują. Zamysł był dobry, a z modelem się chyba trochę pospieszyłeś. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 23 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2015 Cieszę się, że postanowiłeś wykonać model Magdy, chociaż merytorycznie trochę mu brakuje do pełnej poprawności. Dzięki za opinię, oczywiście zdaję sobie sprawę, że trochę mu brakuje ale jestem amatorem i kwestie poprawności merytorycznej troszkę są u mnie na dalszym planie... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 30 Sierpnia 2015 Share Napisano 30 Sierpnia 2015 Ładniutka ci ona wyszła Kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 30 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2015 Ładniutka ci ona wyszła Kolego A dziękuję miło mi, że ci się podoba Kolego Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi