sickboy69 Napisano 26 Sierpnia 2015 Share Napisano 26 Sierpnia 2015 Cześć! Model który ostatnio popełniłem to KV-I "small turret" HobbyBossa w 1:48. Dodatki to lufa RB i kawałek łańcuszka. Malowanie to pudełkowy kamuflaż z nieudanej sowieckiej próby odbicia Charkowa w roku 1942. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 26 Sierpnia 2015 Share Napisano 26 Sierpnia 2015 Bardzo fajnie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 26 Sierpnia 2015 Share Napisano 26 Sierpnia 2015 Dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 26 Sierpnia 2015 Share Napisano 26 Sierpnia 2015 Ładnie zrobiony, nietypowe fajne malowanie. Szkoda że nie 1/35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Sierpnia 2015 Share Napisano 26 Sierpnia 2015 Świetny model i niestandardowe malowanie czynią ta galerię przyjemną do odwiedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 26 Sierpnia 2015 Share Napisano 26 Sierpnia 2015 Dla czystości języka nie KV tylko KW. Moja ulubiona maszyna RKKA. Muszę powiedzieć, że model wyszedł ci świetnie. Malowanie niestandardowe i brudzenie niezbyt nachalne. Jedynie zacieki na wieży wydają mi się trochę sztuczne ale może to efekt zdjęć makro. No i szkoda ze nie zainwestowałeś w blaszki nad wylotami powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 27 Sierpnia 2015 Share Napisano 27 Sierpnia 2015 Elegancko wykonany KW. Świetne malowanie i wyważone ślady eksploatacji. Przydałaby się tylko jakaś mała podstawka. Gratuluję i pozdrawiam! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 30 Sierpnia 2015 Share Napisano 30 Sierpnia 2015 Dawno kolegi nie było - działasz dalej, to dobrze . Super Ci wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi