danielodziem Napisano 29 Sierpnia 2015 Share Napisano 29 Sierpnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Sierpnia 2015 Share Napisano 30 Sierpnia 2015 Mocno styrany ale ogólnie mi się podoba. Ciekawe malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 30 Sierpnia 2015 Share Napisano 30 Sierpnia 2015 Pomijajac merytoryke o ktorej pisal Messer262 i badziewiacko wykonanego MG34 to model bardzo mi sie podoba. Szczegolne brawa za wzmozone obicia (zdarcia) farby wokol wlazow. Wiekszosc modelarzy zapomina (nie wie) ze oprocz butow spadochroniarskich, pokladowych (Kriegsmarine) i tropikalnych (nie uzywanych w Europie), wszystkie buty w armii niemieckiej byly podbite gwozdziami, zabkami i podkowkami, o wplywie niniejszych na farbe na pojazdach nie musze chyba pisac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 1 Września 2015 Share Napisano 1 Września 2015 zastanawiam się czy te ogniwa mogły tak zardzewieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 13 Września 2015 Autor Share Napisano 13 Września 2015 to czysta stal...nie konserwowana zapewne zmieni kolor na rdzawy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 13 Września 2015 Share Napisano 13 Września 2015 Model pobudza zmysł słuchu!... Jak się patrzy nań- słychać jak rdza żre stare żelastwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 1 Października 2015 Share Napisano 1 Października 2015 Mnie się podoba. Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi