jl Napisano 30 Sierpnia 2015 Share Napisano 30 Sierpnia 2015 Model podobno wypuszczony w maju tego roku. Niestety sezon urlopowy sprawił, że na naszym rynku niedostępny. Importer nie był w stanie odpowiedzieć, kiedy się pojawi w sklepach. Ale od czego są inne, zwłaszcza azjatyckie, sklepy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 1 Września 2015 Share Napisano 1 Września 2015 Prezentuje się pięknie; ile musiałeś na niego wyłożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jl Napisano 1 Września 2015 Autor Share Napisano 1 Września 2015 opcja kup teraz: 22.99 USD (86,77 zł). Bezpłatny transport z Korei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 1 Września 2015 Share Napisano 1 Września 2015 O widzę, żeś mnie uprzedził to już nie myszę in boxa robić zarąbisty jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 3 Września 2015 Share Napisano 3 Września 2015 Też już na niego czekam, ponoć w polskich sklepach ma być jeszcze w pierwszej połowie września. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jl Napisano 17 Września 2015 Autor Share Napisano 17 Września 2015 No i już jest w polskim obiegu... cena, cóż - powyżej 90 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 18 Września 2015 Share Napisano 18 Września 2015 Ja kupiłem w Martoli za 86 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 18 Września 2015 Share Napisano 18 Września 2015 Model kozak. Wygląda nieco lepiej, niż stare Italeri W 1:48 też by mogli porządnego Apache wypuścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djack Napisano 9 Października 2015 Share Napisano 9 Października 2015 Też już mam. Wreszcie ktoś wypuścił w 1:72 wersję D z prawidłowo zrobionymi bocznymi sponsonami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi