Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Model z warsztatu http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=48580

Trochę pracy mnie kosztował, ale ocena efektu końcowego należy już do Was.

IMG_5302_zps116wlrxr.jpg

IMG_5304_zpszhts4ydx.jpg

IMG_5299_zpsu636qhso.jpg

IMG_5301_zps3n0cw0wr.jpg

IMG_5306_zpstm2iolng.jpg

IMG_5307_zpsilh7jkeg.jpg

wiem, że się świeci i, że lampach poległem, ale nauczyłem sie kilku rzecz i wiem, nad czym powinienem popracować jeszcze. Wytykajcie, rugajcie, chwalcie. Miłej zabawy.

Napisano

ha. jestem zaskoczony. Twój model jest nie taki jakiego sie spodziewałem. Co nie oznacza, ze jest zły. Poszedłes w kierunku realistycznego monotonnego potwora, zamiast w kierunku efektownego modelu. Ja ten kierunek senie. Ale zeby wydobyc , to co w tym modelu najlepsze, powinienes zrobic zdjęcia w naturalnym słonecznym oswietleniu i potem jeszcze zaprezentowac niektóre z nich w wersji czarno białej. Zeby nasze porównania(które zawsze maja miejsce, kiedy oglądamy model) dotyczyły zdjęć oryginalnych pojazdów, a nie kolorowych efektownych modeli.

Napisano

Naprawdę bardzo przyzwoity model

Napisano

Spiton, ale co masz na myśli mówiąc efektowny model - jakiś przykład? Bo Miguel Chimenez to ja nie jestem, brakuje mi bardzo dużo skilla. Wyszedł taki jak planowałem - zakurzony i lekko "zmęczony" walkami, a na efektowny model chyba jestem za krótki...jeszcze ;(

Napisano

w świetle naturalnym zdjęcia i dwa b&w

IMG_5611_zpsugqqw0pa.jpg

IMG_5612_zpsrkmtfnmy.jpg

IMG_5613_zps5ekvkxbz.jpg

IMG_5614_zpsvxlw3ojc.jpg

IMG_5615_zpsnxlhiy7m.jpg

IMG_5615a_zpskvq0l5wy.jpg

IMG_5616_zpsrcxclayd.jpg

IMG_5616a_zpsnxdphldr.jpg

Napisano
Spiton, ale co masz na myśli mówiąc efektowny model - jakiś przykład?

Nie chce mi się szukać przykładów. Niemniej mi się Twój Ferdek podoba.

A zdjęcia w naturalnym oświetleniu zrób tak, żeby było naturalne niebo w tle.

• Super Moderator
Napisano

I maki na horyzoncie - heheheh.... Mnie się całość podoba a szczególnie, że robiłeś w sumie dwie sesje! :-)

Specjalnie dla spitona na otarcie łez :-) hihiihhi

czolg-dla-spiton.jpg

pozdrawiam serdecznie

Christian