Kiemlicz Napisano 3 Września 2015 Share Napisano 3 Września 2015 Klasa 1 - Samoloty i śmigłowce Specjalna 1 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 3 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 4 - Najlepszy model w barwach Polski Nie chcąc psuć atmosfery forum i starając się dostosować do klimatu oraz, nie ukrywajmy, skuszony atrakcyjnymi nagrodami, podjąłem decyzję o starcie w konkursie. Model wybrałem dość prosty, co w połączeniu z dostatecznie długim czasem trwania rywalizacji, daje mi nadzieję graniczącą z pewnością, że doprowadzę projekt do szczęśliwego finału czyli galerii. W projekcie udział weźmie zestaw Kovozavody Prostejow- Zlin 126: Chcę również wykorzystać część elementów z zestawu AZ Model Basic-Zlin 326 Trener Master: Et consortes: Ciąg dalszy nastąpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 3 Września 2015 Super Moderator Share Napisano 3 Września 2015 I bardzo fajnie, że dołączyłeś! Na prawdę się cieszę :-) pozdrawiam i będę kibicował Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 3 Września 2015 Share Napisano 3 Września 2015 Ale mnie Kmielnicz zaskoczyłeś Twój warsztat ma u mnie priorytet oglądalności.Ciekaw jestem niezmiernie Twojego Żelaźniaka. Owiewka z tego zestawu AZ podchodzi do wersji 526F?Można to jeszcze dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 3 Września 2015 Share Napisano 3 Września 2015 Ooooo chętnie pooglądam ten warsztacik.....gdyż sentyment do tej maszynki został mi z dzieciństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiemlicz Napisano 3 Września 2015 Autor Share Napisano 3 Września 2015 Owiewka z tego zestawu AZ podchodzi do wersji 526F?Można to jeszcze dostać? Nie robią tych modeli już o paru lat, więc tylko "second hand" raczej. Na początku AZ pchał do pudełek zdublowane wytłoczki vacu, później pojedyncze wtryskowe. Może komuś zostało coś z tych wcześniejszych. Ja nie wspomogę niestety, bo została mi tylko ta jedna sztuka ze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 18 Września 2015 Share Napisano 18 Września 2015 Co ze Zlinem, žyje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiemlicz Napisano 18 Września 2015 Autor Share Napisano 18 Września 2015 Żyje, co ma nie żyć. Tylko demiurg trochę zabalował. W łyk-end jakieś fotki się pojawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiemlicz Napisano 24 Września 2015 Autor Share Napisano 24 Września 2015 Coś tam się robi Wyercowałem z kadłubka fabryczny "kokpit", co był nawet, ale koszmarnie zdeformowany. Sporo tego widać będzie z góry, więc trzeba wymodzić jakiś skracz, ale wk... mnie ta dłubanina niemiłosiernie. Teraz jeszcze nawtykać w dziury trochę tentegesów i można brać się za podłogę... Chyba że wcześniej klepnę tym kadłubkiem o podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 24 Września 2015 Share Napisano 24 Września 2015 Nie przesadzaj to kilka płytek i drobnych elementów do dorobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 24 Września 2015 Share Napisano 24 Września 2015 Legancko to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 24 Września 2015 Share Napisano 24 Września 2015 Nieźle. Naprawdę to nie jest jakiś wielgus, ten zlin, dlatego tym bardziej nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 12 Listopada 2015 Share Napisano 12 Listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi