Bartek4577 Napisano 3 Września 2015 Share Napisano 3 Września 2015 Klasa 5 - Dioramy Specjalna 1 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 2 - Najlepszy warsztat/model młodego modelarza (do lat 15-tu) Specjalna 3 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Witam! Podejmę się zrobienia do 8 listopada br zrobienia makiety z walk o Tunezję w 1943 r. Głowy nie dam, że skończę na czas (jestem w technikum, więc nauki mam niemało). Zdjęcia podeślę jak się uda w poniedziałek. Oto lista zestawów jakie wykorzystam (przynajmniej na razie): Warriors - Nr. 35312 Alan 012 Eduard TP525 i muszę jeszcze skombinować makietę, zapewne za niedługo coś jeszcze wpadnie na listę - także zapraszam do oglądania . Pozdrawiam Bartłomiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek4577 Napisano 3 Września 2015 Autor Share Napisano 3 Września 2015 Dokładam: Dragon 6138 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 3 Września 2015 Share Napisano 3 Września 2015 Zima 2015 z walk w Tunezji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 4 Września 2015 Share Napisano 4 Września 2015 Pierwszy zestaw figur zarabisty, drugi, dragonowski rzeklbym- podstawowy, ale biorac pod uwage model ktory ma z nimi stanac zapowiada sie bardzo ciekawie. Bede kibicowal tej pracy jak i dioramie ktorej warsztatu jeszcze tutaj nie ma... P.S. A nie ma szans na figure zolnierza DAK w plaszczu? Sporo sie tam tego jednak nosilo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 4 Września 2015 Share Napisano 4 Września 2015 Regulamin konkursu: 1. Konkurs startuje 1 września 2015 - temat: "Zima" z pełną interpretacją tego słowa. Albo klimat się tak szybko zmienia ,ze nie zauważyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 4 Września 2015 Share Napisano 4 Września 2015 Ty tu nie interpretuj tylko dawaj swoj warsztat bo sie dovzekac nie moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 4 Września 2015 Super Moderator Share Napisano 4 Września 2015 No właśnie :-) Ja swój piszę.... ;-) pozdrawiam Christian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 4 Września 2015 Share Napisano 4 Września 2015 Nie chcę koledze zaśmiecać warsztatu to napiszę krótko. Najpierw chciałbym skończyć szopkę. Albo jej większą cześć. Lada dzień pokażę kolejne fotki. Panowie cierpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek4577 Napisano 7 Września 2015 Autor Share Napisano 7 Września 2015 (edytowane) Edytowane 7 Września 2015 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek4577 Napisano 7 Września 2015 Autor Share Napisano 7 Września 2015 A niech to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek4577 Napisano 7 Września 2015 Autor Share Napisano 7 Września 2015 (edytowane) Edytowane 7 Września 2015 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek4577 Napisano 7 Września 2015 Autor Share Napisano 7 Września 2015 Ma ktoś pomysł jak to zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek4577 Napisano 7 Września 2015 Autor Share Napisano 7 Września 2015 Proszę wejść po linkach. A teraz tak - zdjęcia to 2/3 zestawu warriors (tego z bergmannem, (bergmann z dragona - nie było oryginału) i powstającego/ wychylającego się z mauserem) trzeciego nie daję bo stwarza problemy, ale o tym później inbox uzupełnię wieczorem o prawdopodobnie Dragon 6138 o ile to ta przesyłka czeka na poczcie, jutro mam nadzieję bisona i w trakcie popełniania ,,tego" blaszki edka. Pozdrawiam P.S. do 7urgen Wierz mi chciałbym w płaszczu, ale Dragon 6693 za mało bojowy tak jak Italeri 304 (i za drogi). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek4577 Napisano 7 Września 2015 Autor Share Napisano 7 Września 2015 Wybaczcie jakość, ale lepiej się nie da myślę, że coś wykombinuję w trakcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 7 Września 2015 Share Napisano 7 Września 2015 fotosik. Jak dodasz fotke. Zapisz. Dalej masz do wyboru: rodzaje kodów < wybierz fora rozmiar zdjecia < wybierz oryginalny albo 620pixeli po kliknieciu na zdjecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 7 Września 2015 Super Moderator Share Napisano 7 Września 2015 a wiesz co to jest opcja "EDYTUJ"??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek4577 Napisano 7 Września 2015 Autor Share Napisano 7 Września 2015 Już jest, a co do tego ma edytuj ? Pozdrawiam P.S. Dzięki za wskazówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek4577 Napisano 7 Września 2015 Autor Share Napisano 7 Września 2015 Ciąg dalszy nastąpił . Zapraszam do zadawania pytań jeżeli takowe są. [CIACH ADMIN] Proszę popraw foty - nic na nich nie widać - dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 7 Września 2015 Share Napisano 7 Września 2015 Foty beznadziejne. Mam nadzieję ,że kolejne będą lepsze bo inaczej sensu nie widzę... Wstawiaj 620pikseli bo oryginalne zdjęcia są spore i długo się ładują (u mnie w 50% sie otworzyły) Mam pytanie : to będzie zima? czy tylko zimny dzień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek4577 Napisano 11 Września 2015 Autor Share Napisano 11 Września 2015 Jutro inbox zaczętych AF-manów w następnym tygodniu bison (Jak się uda to do wtorku Afrika Korps będzie zrobione). Pozdrawiam P.S. Tym razem pożyczam od kumpla dobry aparat, więc jak zdjęcia nie będą dobre to nie moja wina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 11 Września 2015 Share Napisano 11 Września 2015 Tym razem pożyczam od kumpla dobry aparat, więc jak zdjęcia nie będą dobre to nie moja wina. Mamy pisać reklamacje do Canona, czy Kodaka? Takie badziewiarskie aparaty robią... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 11 Września 2015 Super Moderator Share Napisano 11 Września 2015 W dziale konkursowym jest podwieszony temat jak robić zdjecia. Polecam :-) Pozdrawiam Christian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek4577 Napisano 17 Września 2015 Autor Share Napisano 17 Września 2015 Pierwsza dostawa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek4577 Napisano 17 Września 2015 Autor Share Napisano 17 Września 2015 Oraz druga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 17 Września 2015 Share Napisano 17 Września 2015 A jak chcesz skleić , szpachlować i szlifować figurki, skoro już pomalowałeś ich części? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi