Adrianowro Napisano 6 Września 2015 Share Napisano 6 Września 2015 Finito więcej grzechów nie pamiętam.... Zwierzęta wg wskazań klienta... kłaczek do usunięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Września 2015 Share Napisano 6 Września 2015 Nietypowy krajobraz. Praca przypadła mi do gustu, a ze robiona na zamówienie to wiadomo ze są pewne ograniczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 7 Września 2015 Share Napisano 7 Września 2015 Świetna robota. Scenka klimatyczna, a wszystko poza nieco papierowymi i sterylnymi słonecznikami jest fajnie wykonane. Gratuluję i pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 8 Września 2015 Share Napisano 8 Września 2015 kornik_69 słonecznik to elementy fototrawione. Czołg wyszedł świetnie!!!. Dalej podoba mi się malowanie płotu wraz z kubkami. I maciora. Z kolei nie dawałbym drzew i krzaków bo to kupione i średnio wygląda. Osobiście dałbym drzewo z małą ilością liści. A resztę liści porozrzucał po dioramie. Klimat jesienny bardziej tu pasowałby do błotka. Diorama jest szarobura z dodatkiem lata i jest nijak. To moje zdanie. Czyli ogólnie do płotu diorama jest świetna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 8 Września 2015 Share Napisano 8 Września 2015 osrana wieża to przysłowiowa wisienka na torcie, piękna praca Adrian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 8 Września 2015 Share Napisano 8 Września 2015 Znakomity. Bardzo mi sie podoba !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 10 Września 2015 Autor Share Napisano 10 Września 2015 Panowie, dziękuje za komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 16 Września 2015 Share Napisano 16 Września 2015 kuraki dobrze że przybrudziłeś trochę świnki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi