blacman Napisano 7 Października 2015 Share Napisano 7 Października 2015 można też zamaskować co drugi pas i po nałożeniu surfacera pojawi się delikatne zgrubienie imitujące bardzo fajnie podział blach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 8 Października 2015 Share Napisano 8 Października 2015 można też zamaskować co drugi pas i po nałożeniu surfacera pojawi się delikatne zgrubienie imitujące bardzo fajnie podział blach. Myślę, że do tego modelu to chyba najlepsza opcja. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 8 Października 2015 Share Napisano 8 Października 2015 Ja bym proponował włosy... Małżonki, córki, własne... Co modelarz, to technika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej R Napisano 9 Października 2015 Autor Share Napisano 9 Października 2015 Dziękuje za rady i odpowiedzi . Co do drucika to jestem sceptycznie nastawiony. Spójrzcie na poprzednią stronę tematu. Już próbowałem i wyszło to hmmm... nieciekawie. Zdecydowanie za bardzo uwypuklone to jest. Raczej po raz kolejny zeszlifuje burty. Mam już dość walki z tym. Czas porobić coś innego . Kolejna sprawa to przymierzam się do udziału w konkursie . Oczywiście z innym modelem. Mam ciekawy pomysł na szybki model i mam nadzieje, że efektowny. Więc prace przy Matsu zostaną przystopowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi