blacman Napisano 7 Października 2015 Napisano 7 Października 2015 można też zamaskować co drugi pas i po nałożeniu surfacera pojawi się delikatne zgrubienie imitujące bardzo fajnie podział blach. Cytuj
taltos1 Napisano 8 Października 2015 Napisano 8 Października 2015 można też zamaskować co drugi pas i po nałożeniu surfacera pojawi się delikatne zgrubienie imitujące bardzo fajnie podział blach. Myślę, że do tego modelu to chyba najlepsza opcja. Pozdrawiam Cytuj
Forest Napisano 8 Października 2015 Napisano 8 Października 2015 Ja bym proponował włosy... Małżonki, córki, własne... Co modelarz, to technika Cytuj
Maciej R Napisano 9 Października 2015 Autor Napisano 9 Października 2015 Dziękuje za rady i odpowiedzi . Co do drucika to jestem sceptycznie nastawiony. Spójrzcie na poprzednią stronę tematu. Już próbowałem i wyszło to hmmm... nieciekawie. Zdecydowanie za bardzo uwypuklone to jest. Raczej po raz kolejny zeszlifuje burty. Mam już dość walki z tym. Czas porobić coś innego . Kolejna sprawa to przymierzam się do udziału w konkursie . Oczywiście z innym modelem. Mam ciekawy pomysł na szybki model i mam nadzieje, że efektowny. Więc prace przy Matsu zostaną przystopowane. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi