Sławekb Napisano 13 Stycznia 2017 Autor Napisano 13 Stycznia 2017 Siema z wieczorka...nie mam pojęcia,tak przez przypadek gdzieś tą fotkę wygrzebałem...ale chyba jest to jakieś muzeum pod chmurką Cytuj
KRYSTEK Napisano 13 Stycznia 2017 Napisano 13 Stycznia 2017 Kiedyś można było oglądać w Krakowie. Może znajduje się w magazynach muzeum? W książce z serii Biblioteczka Skrzydlatej Polski nr 25 p.Mariana Krzyżana występuje jako egzemplarz znajdujący się w ekspozycji. Mam gdzieś stare zdjęcia tego SM-1 zrobione kilkanaście lat temu jeszcze w Muzeum Lotnictwa i Astronautyki. Krystek. Cytuj
Sławekb Napisano 13 Stycznia 2017 Autor Napisano 13 Stycznia 2017 (edytowane) Kiedyś można było oglądać w Krakowie.Może znajduje się w magazynach muzeum? W książce z serii Biblioteczka Skrzydlatej Polski nr 25 p.Mariana Krzyżana występuje jako egzemplarz znajdujący się w ekspozycji. Mam gdzieś stare zdjęcia tego SM-1 zrobione kilkanaście lat temu jeszcze w Muzeum Lotnictwa i Astronautyki. Krystek. .....jestes w stanie je znależć?....a tu troszkę robótek ręcznych przy ogonku-będzie częściowo zabudowany... ...chyba się wyświetlą Edytowane 13 Stycznia 2017 przez Gość Cytuj
Slawek_26869 Napisano 13 Stycznia 2017 Napisano 13 Stycznia 2017 Na obecną chwilę w Muzeum w Krakowie SM-1 jest w malowaniu z Instytutu Lotnictwa http://www.muzeumlotnictwa.pl/zbiory_sz.php?ido=73&w=p i na ich stronie nie ma wzmainki żeby jakiś inny egzemplarz był w magazynie http://www.muzeumlotnictwa.pl/zbiory.php?w=p&zb=magazyn Cytuj
KRYSTEK Napisano 14 Stycznia 2017 Napisano 14 Stycznia 2017 Zdjęcia zrobione parę ładnych lat temu, gdy muzeum otaczały ogródki działkowe. SM-1 z numerem bocznym 23. Wykaz eksponatów w magazynach jest raczej mało aktualny albo ,,tajny,,. Na wykazie brak CSS-13 w wersji sanitarnej, który kiedyś można było oglądać w głównym hangarze. Cytuj
Grzes Napisano 14 Stycznia 2017 Napisano 14 Stycznia 2017 Alleluja!!! Dzięki KRYSTEK! Zagadkowa była ta brama z tyłu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi