Sławekb Napisano 13 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2017 Siema z wieczorka...nie mam pojęcia,tak przez przypadek gdzieś tą fotkę wygrzebałem...ale chyba jest to jakieś muzeum pod chmurką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 13 Stycznia 2017 Share Napisano 13 Stycznia 2017 Kiedyś można było oglądać w Krakowie. Może znajduje się w magazynach muzeum? W książce z serii Biblioteczka Skrzydlatej Polski nr 25 p.Mariana Krzyżana występuje jako egzemplarz znajdujący się w ekspozycji. Mam gdzieś stare zdjęcia tego SM-1 zrobione kilkanaście lat temu jeszcze w Muzeum Lotnictwa i Astronautyki. Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 13 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2017 (edytowane) Kiedyś można było oglądać w Krakowie.Może znajduje się w magazynach muzeum? W książce z serii Biblioteczka Skrzydlatej Polski nr 25 p.Mariana Krzyżana występuje jako egzemplarz znajdujący się w ekspozycji. Mam gdzieś stare zdjęcia tego SM-1 zrobione kilkanaście lat temu jeszcze w Muzeum Lotnictwa i Astronautyki. Krystek. .....jestes w stanie je znależć?....a tu troszkę robótek ręcznych przy ogonku-będzie częściowo zabudowany... ...chyba się wyświetlą Edytowane 13 Stycznia 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 13 Stycznia 2017 Share Napisano 13 Stycznia 2017 Na obecną chwilę w Muzeum w Krakowie SM-1 jest w malowaniu z Instytutu Lotnictwa http://www.muzeumlotnictwa.pl/zbiory_sz.php?ido=73&w=p i na ich stronie nie ma wzmainki żeby jakiś inny egzemplarz był w magazynie http://www.muzeumlotnictwa.pl/zbiory.php?w=p&zb=magazyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 14 Stycznia 2017 Share Napisano 14 Stycznia 2017 Zdjęcia zrobione parę ładnych lat temu, gdy muzeum otaczały ogródki działkowe. SM-1 z numerem bocznym 23. Wykaz eksponatów w magazynach jest raczej mało aktualny albo ,,tajny,,. Na wykazie brak CSS-13 w wersji sanitarnej, który kiedyś można było oglądać w głównym hangarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 14 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2017 Czyli jednak Kraków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 14 Stycznia 2017 Share Napisano 14 Stycznia 2017 Alleluja!!! Dzięki KRYSTEK! Zagadkowa była ta brama z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi