Duży Modelarz Napisano 7 Października 2015 Share Napisano 7 Października 2015 Zaczynam nowy warsztat, dla odmiany spróbuję czegoś opancerzonego . M2A2 Bradley firmy Dragon - malowanie z Iraku 2003 rok. Swoje boje będę uwieczniał za pomocą filmów, systematycznie w miarę budowy będę je dorzucał do pierwszego postu w tym wątku. Oczywiście czekam na komentarze i rady. Pozdrawiam Film numer 1 - Recenzja zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duży Modelarz Napisano 22 Października 2015 Autor Share Napisano 22 Października 2015 Model z grubsza zbudowany. Film numer 2 - Budowanie kadłuba. Teraz czas na najfajniejsze - malowanie i brudzenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 22 Października 2015 Share Napisano 22 Października 2015 Bardzo dobrze zrobiony filmik !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 22 Października 2015 Share Napisano 22 Października 2015 Filmik jest fantastyczny. Kanał już zasubskrybowany ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duży Modelarz Napisano 27 Października 2015 Autor Share Napisano 27 Października 2015 No i kolejny film - tym razem z malowania. Film numer 3 - Pre-shading i malowanie. Zapraszam do oglądania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 27 Października 2015 Share Napisano 27 Października 2015 Wszystko fajnie, ale wolałbym jednak tradycyjną relację. Po prostu w taki sposób mógłbym bardziej skupić się na szczegółach modelu. No cóż, mówi się trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duży Modelarz Napisano 27 Października 2015 Autor Share Napisano 27 Października 2015 Rozumiem Twoje podejście, jednak taką formę relacjonowania wybrałem i raczej będę się jej trzymał. Zawsze to jakaś odmiana, może znajdą się forumowicze którym akurat filmy bardziej pasują niż zdjęcia. Różnorodność sprawia, że nie jest nudno . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 27 Października 2015 Share Napisano 27 Października 2015 Mnie akurat odpowiada ta forma. Kolejne spojrzenie na warsztat kogoś innego. Można coś podpatrzeć i nauczyć się czegoś nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rutek Napisano 29 Października 2015 Share Napisano 29 Października 2015 Bardzo fajna sprawa, ciekawe podejście do tematu relacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vero Napisano 2 Listopada 2015 Share Napisano 2 Listopada 2015 Rozumiem Twoje podejście, jednak taką formę relacjonowania wybrałem i raczej będę się jej trzymał.Zawsze to jakaś odmiana, może znajdą się forumowicze którym akurat filmy bardziej pasują niż zdjęcia. Różnorodność sprawia, że nie jest nudno . Pozdrawiam I trzymaj się takiej formy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duży Modelarz Napisano 5 Listopada 2015 Autor Share Napisano 5 Listopada 2015 Powoli zbliżam się do końca. Film numer 4 - Brudzenie - wash i pigmenty oraz ostatnie szlify. Zostało jeszcze tylko zrobienie podstawki. Pozdrawiam serdecznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kerm Napisano 5 Listopada 2015 Share Napisano 5 Listopada 2015 Skala nie dla mnie ale filmiki i sam model świetne. "Daję suba". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duży Modelarz Napisano 5 Listopada 2015 Autor Share Napisano 5 Listopada 2015 Dzięki Co do skali to mam podobnie. Ten model dał mi masę frajdy, jednak następny będzie raczej w 1/35 (większy model - więcej frajdy ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duży Modelarz Napisano 5 Listopada 2015 Autor Share Napisano 5 Listopada 2015 No i obiecana podstawka Teraz to już naprawdę koniec. Film numer 5 - Pustynna podstawka pod Bradley'a Mam nadzieję, że się podobało . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 5 Listopada 2015 Share Napisano 5 Listopada 2015 Bardzo fajne tutoriale- mało takich po polsku na yt- oczywiście dałem suba. A może teraz jakiś czołg w 1:35 będzie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duży Modelarz Napisano 6 Listopada 2015 Autor Share Napisano 6 Listopada 2015 Teraz biorę się za Spitfire . Ale kto wie, co Mikołaj pod choinką położy (byłem w miarę grzeczny :P). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 6 Listopada 2015 Share Napisano 6 Listopada 2015 Ale chętnie zobaczylbym jeszcze jakiegoś malucha - King Tiger albo pantera Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi