MWALLO Napisano 28 Listopada 2007 Share Napisano 28 Listopada 2007 Model budowany od podstaw- posiada pełne wnętrze nad, którym pracuje cały czas. Jako model bazowy posłużyl Kfz.251 z Dragona, a w zasadzie tylko koła i gąsienice i wielokrotnie modyfikowane podwozie- reszta to ręczna robota wszystkich części po kolei :] Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MINSTRAL Napisano 28 Listopada 2007 Share Napisano 28 Listopada 2007 Kawał dobrej roboty tylko czemu na każdym twym modelu jest biały pas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 28 Listopada 2007 Autor Share Napisano 28 Listopada 2007 ... tylko czemu na każdym twym modelu jest biały pas Nie na każdym- po prostu lubie ten "zabieg"- ożywia model moim zdaniem. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 28 Listopada 2007 Share Napisano 28 Listopada 2007 (edytowane) Model jak zwykle bardzo ładny, osobiście dla mnie jest super ale moim zdaniem za bardzo się powtarzasz- prawie wszystkie twoje modele są niemal takie same co z drugiej strony pokazuje, że masz swój styl. A co do pojazdu to nie wiedziałem że takie coś wogóle jeździło. A co do białego pasu, to raczej był to zabieg rosjan niż niemców. Pzdr. Edit: Zmieniłem trochę mój tekst bo chyba brzmiał za agresywnie. Edytowane 28 Listopada 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 28 Listopada 2007 Autor Share Napisano 28 Listopada 2007 moim zdaniem za bardzo się powtarzasz- prawie wszystkie twoje modele są pod wzglądem technicznym takie samePzdr. ???????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 28 Listopada 2007 Share Napisano 28 Listopada 2007 bardzo się powtarzasz- prawie wszystkie twoje modele są pod wzglądem technicznym takie same No właśnie. Zrób kiedyś beznadziejny model! Nie poobrabiaj części, pomaluj maczając w kuble z farbą, błoto zrób z modeliny. Będzie fajnie. A co do białego pasu, to raczej był to zabieg rosjan niż niemców. Wiesz czy zgadujesz? A na serio, fajny model. Ciekawe pustynne malowanie, widać że prosto z piasków No i ogromny plus za unikatowość i własny wkład! Tylko obicia trochę monotonne i na siłę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 28 Listopada 2007 Share Napisano 28 Listopada 2007 Nie to miałem na myśli, zresztą reggy co tak na mnie naskoczyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 28 Listopada 2007 Autor Share Napisano 28 Listopada 2007 Nie to miałem na myśli, zresztą reggy co tak na mnie naskoczyłeś A o co dokładnie chodziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 28 Listopada 2007 Share Napisano 28 Listopada 2007 No właśnie. Zrób kiedyś beznadziejny model! Nie poobrabiaj części, pomaluj maczając w kuble z farbą, błoto zrób z modeliny. Będzie fajnie. Ty Reggy się opanuj z tym sarkazmem, bo coś się za bardzo ostatnio wozisz A co modelu - ło rzesz w tył kopany! Pomijając już Twoje super malowanie, to na spore uznanie zasługuje scratchbuild Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 28 Listopada 2007 Share Napisano 28 Listopada 2007 Ot wymysły.... jest dość fajny ale ten biały pasek szpeci go... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 28 Listopada 2007 Share Napisano 28 Listopada 2007 Plany swojego od podstaw zrobionego modelu możesz sprzedać Dragonowi albo innej firmie. Spróbuj, a nóż widelec, będzie można kiedyś kupować modele na światowym poziomie z logo Mwallo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 28 Listopada 2007 Share Napisano 28 Listopada 2007 bardzo się powtarzasz- prawie wszystkie twoje modele są pod wzglądem technicznym takie same No właśnie. Zrób kiedyś beznadziejny model! Nie poobrabiaj części, pomaluj maczając w kuble z farbą, błoto zrób z modeliny. Będzie fajnie. reggy - to co napisał Jakub potwierdzi Ci nawet sam Michał. Niepotrzebny jest twój sarkazm. Michał - gratuluje ci podjęcia skutecznie tego tematu. Co do malowania nie wypowiadam się bo opinię moją znasz i po 16 modelu jest dosyć krytyczna ale rozumiem biznes to biznes. Na priva będę miał kilka pytań technicznych bo sam podejmuje się dużej przeróbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 29 Listopada 2007 Autor Share Napisano 29 Listopada 2007 Rollingstones- skup się na swoich modelach i na ich malowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 29 Listopada 2007 Share Napisano 29 Listopada 2007 jestem skupiony, nawet bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 29 Listopada 2007 Share Napisano 29 Listopada 2007 Z tym wysłaniem to nawet dobry plan Jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2D2 Napisano 6 Grudnia 2007 Share Napisano 6 Grudnia 2007 Białe poziome pasy malowane były przez Rosjan na wieżach czołgów, tylko w operacji berlińskiej. Miało to ułatwić identyfikację swój-wróg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kommar Napisano 6 Grudnia 2007 Share Napisano 6 Grudnia 2007 Gratuluję podjęcia wyzwania zrobienia czegoś własnego. To mi zawsze imponowało od T. Greenlanda począwszy. Wczoraj z kumplem oglądaliśmy Twoje fotki i naprawdę są super, no może bez białego paska ;) Ciekawi nas czy sklejałeś go z jakiś planów, czy ze zdjęcia ? Jeszcze raz gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 6 Grudnia 2007 Share Napisano 6 Grudnia 2007 Kolega MWALLO rozwija sie w ten sposób, że coraz większą część modelu robi sam . Poza tym robi mniej błędów. Podwozia są już bez zarzutu. A poza tym na tak wysokim poziomie trudno zrobić spektakularny skok jakościowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi