Super Moderator Reflect Napisano 2 Grudnia 2015 Autor Super Moderator Share Napisano 2 Grudnia 2015 Warsztaty bedą miały charakter spotkań cotygodniowych. Abonament miesięczny bedzie wynosił od 80-120zl miesięcznie za osobę. Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arnoxus Napisano 2 Grudnia 2015 Share Napisano 2 Grudnia 2015 Czekamy, czekamy. Jakieś nowe wieści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 3 Grudnia 2015 Autor Super Moderator Share Napisano 3 Grudnia 2015 Nie mogę chwycić osoby odpowiedzialnej za lokal. Jak coś sie ruszy to dam wam znać. Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sadzio1980 Napisano 5 Grudnia 2015 Share Napisano 5 Grudnia 2015 Dobry pomysł chętnie bym wpadł zobaczył bo chciałbym spróbować swoich sił w modelach plastikowych Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 9 Stycznia 2016 Share Napisano 9 Stycznia 2016 @Reflect - jakieś postępy w kwestii warsztatów? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 9 Stycznia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 9 Stycznia 2016 Na razie takie, że nie mogę się dodzwonić do paniu, która ma mi pokazać lokal... no działam - ale nie jest łatwo. Na pewno jak coś się ruszy napiszę! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 10 Stycznia 2016 Share Napisano 10 Stycznia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 13 Stycznia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 13 Stycznia 2016 Oglądałem dziś lokal. Jest świetny! 8x4 metry - będzie idealny na nasze warsztaty. Rozpoczynam proces aplikacji - trzymajcie kciuki, będę informował Was na bieżąco o postępach. Wstępny adres - Poznań ul. Kasprzaka - Grunwald pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arnoxus Napisano 13 Stycznia 2016 Share Napisano 13 Stycznia 2016 No i to mi się podoba, czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 13 Stycznia 2016 Share Napisano 13 Stycznia 2016 Noooo :-) Good news Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AztecSoul90 Napisano 24 Stycznia 2016 Share Napisano 24 Stycznia 2016 Jak kiedyś bede na delegacjiw Poznaniu chetnie odwiedze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertP Napisano 7 Lutego 2016 Share Napisano 7 Lutego 2016 Ja chętnie, ale mam tylko 15 lat :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 7 Lutego 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 7 Lutego 2016 Nie ma problemu o ile rodzice wyrażają akceptację godzin w jakich będą organizowane warsztaty - przypominam, będą to piątki od 19-24. Dodatkowo, będę prowadził warsztaty weekendowe dla młodzieży i dzieci (prawdopodobnie raz, możliwe, że dwa razy w miesiącu) - wtedy godziny będą bardziej przyjazne ;-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 10 Lutego 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 10 Lutego 2016 Szybki update - komplet dokumentów został wysłany do urzędu i czekamy teraz za odpowiedzią czy otrzymam w dzierżawę lokal - przypominam proponowany adres to: ul. Kasprzaka 16 Poznań. Odpowiedzi czy warsztaty wystartują możecie się spodziewać w najbliższych tygodniach. Dla zainteresowanych wizualizacja zaplanowanych atrakcji: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaine Napisano 10 Lutego 2016 Share Napisano 10 Lutego 2016 Jak będzie wiadomo co i jak to przyjadę do Posen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arnoxus Napisano 11 Lutego 2016 Share Napisano 11 Lutego 2016 Zgłaszam się całym sobą, jeżeli będzie potrzeba pomoc w urządzaniu to wal śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polak92 Napisano 12 Lutego 2016 Share Napisano 12 Lutego 2016 Zainteresowany . W końcu będzie okazja żeby powrócić do hobby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sudus Napisano 16 Lutego 2016 Share Napisano 16 Lutego 2016 Witam ! Też chętnie przyjdę nauczyć się czegoś nowego. Można mnie wpisać na listę. Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polak92 Napisano 6 Marca 2016 Share Napisano 6 Marca 2016 Coś się ruszyło w temacie? Wysłane z mojego HTC Desire 300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 6 Marca 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 6 Marca 2016 Aplikacja na lokal złożona - pozostaje cierpliwie czekać na odpowiedź urzędu. Jak tylko będę miał potwierdzenie to napiszę. pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 11 Kwietnia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 11 Kwietnia 2016 Witam Szybki update z ostatniej chwili - właśnie dostałem telefon, że został przydzielony lokal! Czyli warsztaty modelarskie ruszają! Teraz tylko muszę poczekać na papiery i można zaczynać przygotowania. Oficjalny adres to ul. Kasprzaka 16 w Poznaniu. pozdrawiam i do usłyszenia Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arnoxus Napisano 11 Kwietnia 2016 Share Napisano 11 Kwietnia 2016 SUUUPPPEEERRRR, kiedy zapisy?? jakaś pomoc potrzebna przy urządzaniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 11 Kwietnia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 11 Kwietnia 2016 Pomoc zawsze sie przyda. W razie czego pisz na PW. Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 11 Kwietnia 2016 Share Napisano 11 Kwietnia 2016 Gratuluję że się udało i brawa za wytrwałość w dążeniu do celu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 12 Kwietnia 2016 Share Napisano 12 Kwietnia 2016 Świetna informacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi