Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Super Moderator
Napisano

Warsztaty bedą miały charakter spotkań cotygodniowych. Abonament miesięczny bedzie wynosił od 80-120zl miesięcznie za osobę.

Pozdrawiam

Christian

• Odpowiedzi 103
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• Super Moderator
Napisano

Nie mogę chwycić osoby odpowiedzialnej za lokal. Jak coś sie ruszy to dam wam znać.

Pozdrawiam

Christian

Napisano

Dobry pomysł chętnie bym wpadł zobaczył bo chciałbym spróbować swoich sił w modelach plastikowych

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

• 1 month later...
  • Super Moderator
Napisano

Na razie takie, że nie mogę się dodzwonić do paniu, która ma mi pokazać lokal... no działam - ale nie jest łatwo. Na pewno jak coś się ruszy napiszę!

pozdrawiam

Christian

• Super Moderator
Napisano

Oglądałem dziś lokal. Jest świetny! 8x4 metry - będzie idealny na nasze warsztaty. Rozpoczynam proces aplikacji - trzymajcie kciuki, będę informował Was na bieżąco o postępach. Wstępny adres - Poznań ul. Kasprzaka - Grunwald

pozdrawiam

Christian

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Super Moderator
Napisano

Nie ma problemu o ile rodzice wyrażają akceptację godzin w jakich będą organizowane warsztaty - przypominam, będą to piątki od 19-24. Dodatkowo, będę prowadził warsztaty weekendowe dla młodzieży i dzieci (prawdopodobnie raz, możliwe, że dwa razy w miesiącu) - wtedy godziny będą bardziej przyjazne ;-)

pozdrawiam

Christian

• Super Moderator
Napisano

Szybki update - komplet dokumentów został wysłany do urzędu i czekamy teraz za odpowiedzią czy otrzymam w dzierżawę lokal - przypominam proponowany adres to: ul. Kasprzaka 16 Poznań.

Odpowiedzi czy warsztaty wystartują możecie się spodziewać w najbliższych tygodniach.

Dla zainteresowanych wizualizacja zaplanowanych atrakcji:

Napisano

Zgłaszam się całym sobą, jeżeli będzie potrzeba pomoc w urządzaniu to wal śmiało.

• 3 weeks later...
  • Super Moderator
Napisano

Aplikacja na lokal złożona - pozostaje cierpliwie czekać na odpowiedź urzędu. Jak tylko będę miał potwierdzenie to napiszę.

pozdrawiam

Christian

• 1 month later...
  • Super Moderator
Napisano

Witam

Szybki update z ostatniej chwili - właśnie dostałem telefon, że został przydzielony lokal! Czyli warsztaty modelarskie ruszają! Teraz tylko muszę poczekać na papiery i można zaczynać przygotowania. Oficjalny adres to ul. Kasprzaka 16 w Poznaniu.

pozdrawiam i do usłyszenia

Christian

Napisano

SUUUPPPEEERRRR, kiedy zapisy?? jakaś pomoc potrzebna przy urządzaniu??

Napisano

Gratuluję że się udało i brawa za wytrwałość w dążeniu do celu.