Toff Napisano 10 Października 2015 Share Napisano 10 Października 2015 Klasa 6 - Figurki i Popiersia Specjalna 1 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 3 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Chciałbym zgłosić swój akces do konkursu Zima 2015 z produktem gdyńskiej firmy Micro Art Studio - Discworld Hog Death Bust Będzie to moje pierwsze popiersie, więc może wyjść dość... hmm... eksperymentalnie. Niemniej mam nadzieję, że termin konkursu będzie motywacją do ukończenia "modelu" w krótkim czasie. Powyższe zdjęcie można potraktować jako in-box - nie ma tu nic do sklejania, w pudełku otrzymujemy popiersie w całości, wręcz gotowe do postawienia na półkę. Jeszcze w kwestii regulaminowej - nie pada tu słowo "zima", ale nawiązanie do zimowych klimatów jest chyba aż nadto wyraźne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 10 Października 2015 Share Napisano 10 Października 2015 Dawno sie tak nie usmialem... Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irgr Napisano 10 Października 2015 Share Napisano 10 Października 2015 o.O Nie sposób nie kibicować w malowaniu Wiedźmikołaja =P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 10 Października 2015 Super Moderator Share Napisano 10 Października 2015 Hehe - bardzo fajne popiersie, jeszcze nie widziałem! Będę regularnie zaglądał! Powodzenia! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toff Napisano 8 Listopada 2015 Autor Share Napisano 8 Listopada 2015 (edytowane) Żeby nie było tak łyso (bo miesiąc już minął od otwarcia wątku), to chociaż jedno zdjęcie na szybko. Na razie niewiele jest do pokazania: położyłem podkład, teraz koloruję, potem przyjdzie czas na cieniowanie wash'ami. (Aby obejrzeć większe zdjęcie polecam kliknąć w miniaturkę). Edytowane 8 Listopada 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 8 Listopada 2015 Share Napisano 8 Listopada 2015 Za pozwoleniem, tak lepiej widać Ładny, czekam na więcej. Pozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 8 Listopada 2015 Share Napisano 8 Listopada 2015 Ciekawe popiersie , ciekaw jestem co bedzie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 12 Marca 2017 Share Napisano 12 Marca 2017 Jak tam prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toff Napisano 15 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2017 Popiersie dawno pomalowane, poszło na prezent. Temat do usunięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi