Toff Posted October 10, 2015 Share Posted October 10, 2015 Klasa 6 - Figurki i Popiersia Specjalna 1 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 3 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Chciałbym zgłosić swój akces do konkursu Zima 2015 z produktem gdyńskiej firmy Micro Art Studio - Discworld Hog Death Bust Będzie to moje pierwsze popiersie, więc może wyjść dość... hmm... eksperymentalnie. Niemniej mam nadzieję, że termin konkursu będzie motywacją do ukończenia "modelu" w krótkim czasie. Powyższe zdjęcie można potraktować jako in-box - nie ma tu nic do sklejania, w pudełku otrzymujemy popiersie w całości, wręcz gotowe do postawienia na półkę. Jeszcze w kwestii regulaminowej - nie pada tu słowo "zima", ale nawiązanie do zimowych klimatów jest chyba aż nadto wyraźne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
7urgen Posted October 10, 2015 Share Posted October 10, 2015 Dawno sie tak nie usmialem... Trzymam kciuki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irgr Posted October 10, 2015 Share Posted October 10, 2015 o.O Nie sposób nie kibicować w malowaniu Wiedźmikołaja =P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Reflect Posted October 10, 2015 Super Moderator Share Posted October 10, 2015 Hehe - bardzo fajne popiersie, jeszcze nie widziałem! Będę regularnie zaglądał! Powodzenia! pozdrawiam Christian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toff Posted November 8, 2015 Author Share Posted November 8, 2015 (edited) Żeby nie było tak łyso (bo miesiąc już minął od otwarcia wątku), to chociaż jedno zdjęcie na szybko. Na razie niewiele jest do pokazania: położyłem podkład, teraz koloruję, potem przyjdzie czas na cieniowanie wash'ami. (Aby obejrzeć większe zdjęcie polecam kliknąć w miniaturkę). Edited November 8, 2015 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin M. Posted November 8, 2015 Share Posted November 8, 2015 Za pozwoleniem, tak lepiej widać Ładny, czekam na więcej. Pozdrawiam, Marcin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1970 Posted November 8, 2015 Share Posted November 8, 2015 Ciekawe popiersie , ciekaw jestem co bedzie dalej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KW-2 Posted March 12, 2017 Share Posted March 12, 2017 Jak tam prace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toff Posted April 15, 2017 Author Share Posted April 15, 2017 Popiersie dawno pomalowane, poszło na prezent. Temat do usunięcia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts