taltos1 Napisano 16 Marca 2016 Share Napisano 16 Marca 2016 PICASA jest wieczna Była wieczna... od 1 maja Google ją zamyka i mam teraz problem gdzie przerzucić fotki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 16 Marca 2016 Share Napisano 16 Marca 2016 PICASA jest wieczna Była wieczna... od 1 maja Google ją zamyka i mam teraz problem gdzie przerzucić fotki Pozdrawiam Przerzucą się automatycznie do Google Zdjęcia. U mnie już jak otwieram Google Zdjęcia to mam katalogi, które udostępniam publicznie w Google+ i Picassa Web Album Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biegacz90 Napisano 17 Marca 2016 Autor Share Napisano 17 Marca 2016 no właśnie nie wiem co sie ze sweet fociami stało :( A poza tym w kwestii warsztatu to rozkładanie tła i sprzątanie biurka to nie na moje nerwy więc dopiero będzie galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 17 Marca 2016 Share Napisano 17 Marca 2016 Przerzucą się automatycznie do Google Zdjęcia. U mnie już jak otwieram Google Zdjęcia to mam katalogi, które udostępniam publicznie w Google+ i Picassa Web Album Wszystko się zgadza, tylko czytałem że z Google Zdjęcia fotki szybko znikają bo cos z linkami do wstawiania jest nie teges... Od 1 maja ponoć już nie będzie można wstawiać fotek z Picasy i Google+, zostanie tylko Google Zdjęcia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 17 Marca 2016 Share Napisano 17 Marca 2016 Dlatego imgur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi