taltos1 Napisano 16 Marca 2016 Napisano 16 Marca 2016 PICASA jest wieczna Była wieczna... od 1 maja Google ją zamyka i mam teraz problem gdzie przerzucić fotki Pozdrawiam Cytuj
lesio-69 Napisano 16 Marca 2016 Napisano 16 Marca 2016 PICASA jest wieczna Była wieczna... od 1 maja Google ją zamyka i mam teraz problem gdzie przerzucić fotki Pozdrawiam Przerzucą się automatycznie do Google Zdjęcia. U mnie już jak otwieram Google Zdjęcia to mam katalogi, które udostępniam publicznie w Google+ i Picassa Web Album Cytuj
biegacz90 Napisano 17 Marca 2016 Autor Napisano 17 Marca 2016 no właśnie nie wiem co sie ze sweet fociami stało :( A poza tym w kwestii warsztatu to rozkładanie tła i sprzątanie biurka to nie na moje nerwy więc dopiero będzie galeria Cytuj
taltos1 Napisano 17 Marca 2016 Napisano 17 Marca 2016 Przerzucą się automatycznie do Google Zdjęcia. U mnie już jak otwieram Google Zdjęcia to mam katalogi, które udostępniam publicznie w Google+ i Picassa Web Album Wszystko się zgadza, tylko czytałem że z Google Zdjęcia fotki szybko znikają bo cos z linkami do wstawiania jest nie teges... Od 1 maja ponoć już nie będzie można wstawiać fotek z Picasy i Google+, zostanie tylko Google Zdjęcia. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi