TAW Napisano 23 Maja 2021 Share Napisano 23 Maja 2021 Świetne scratchowanie , malunki i brudzingi. Przez pancerkę, kołowce, samoloty i figurki. Wszystko fantastyczne - modelarz kompletny. Brakuje tylko czegoś pływającego i jednośladu i Wszystkie skalpy Twoje. A z mojej strony najniższe ukłony za całokształt działalności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 23 Maja 2021 Autor Share Napisano 23 Maja 2021 3 godziny temu, TAW napisał: Brakuje tylko czegoś pływającego i jednośladu Czekają na swoją kolej jak już mi skill pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 6 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2023 (edytowane) Uzupełnienie zaległości od ostatniego razu Ze względu na dużą ilość innych zajęć urobek nie za duży ale coś tam dało się zrobić Cromwell 1/72 IBG - z wyprasek testowych Dora 1/72 IBG Bf-109 E4 1/48 Winsy Kits Panzer II a1/a2/a3 1/35 IBG- z wyprasek testowych Leopard 2 A5 1/35 Tamiya A6M2 Type 22 1/48 Eduard Spitfire LF Mk.Vb 1/48 Eduard Edytowane 6 Stycznia 2023 przez Flachenty 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 6 Stycznia 2023 Share Napisano 6 Stycznia 2023 (edytowane) Fachowca to od razu widać z daleka, pewna ręka, wprawne oko, lata doświadczeń.........Pełen profesjonalizm, a nie żaden tam amatorski hipermarket budowlany!!!! Kiedy do mega kolekcji dołączy genialny ROSIEK? Edytowane 6 Stycznia 2023 przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 6 Stycznia 2023 Share Napisano 6 Stycznia 2023 Może jakiś nie z tej bajki jestem, ale dla mnie Emil robi robotę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 9 Stycznia 2023 Share Napisano 9 Stycznia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi